bisnes

HaiO bisnes MLM penipu?

“Bisnes apa ni? Cari2 orang? Piramid ker? Ish… penipu nihh…” Multi level markerting? Direct selling? Selalunya cepat jer melingkupp…!! “ “Saya mmg nk berniaga.. tapi sy tak suka laa cari cari org ni…” Wow.. sabar jer la kan. Kdg2 rasa mcm boleh berdarah telinga, hati, jantung, air mata etc etc.. hahaha… Actually, boleh jer kalau nak berniaga sendiri yg tak…

Continue Reading
bisnes

Seminar Magnet Rezeki

Assalamulaikum readers, Alhamdulillah kerana telah diberi peluang oleh Allah utk berada di majlis ilmu yg penuh dgn ilmu2 kerohanian bersama2 Master Trainers TLC. Majlis bertempat di dewan kuliah Fakulti Sains dan Teknologi Maklumat, Universiti Malaya, Bangsar. Team kak Mawar seramai 8 orang dari Kedah pun datang utk sesi ilmu kali ni. Mmg kak Mawar salute habis diorg ni sbb sanggup…

Continue Reading