Bioever Plus

Susuk moden – Bio-Ever Plus

Assalamualaikum lovely readers semua.. Kak Mawar doakan supaya kita semua dikurniakan kebahagiaan dan kesihatan sepanjang masa. Ceria selalu ok.. Hari ni kak Mawar nak sharing pasal satu krim yer.. yang bukan krim sembarangan… no no no… iaitu Bio-Ever Plus. Bio-Ever Plus ni ialah krim hormon dgn teknologi nano.. maksudnya, bila kita sapu dan buat urutan, ia mudah meresap masuk ke…

Continue Reading
garam buluh

Mahalnyer Garam Buluh ni.. Kenapa ianya special sangat…?

Assalamualaikum reader semua, Kak Mawar harap semuanya sihat, ceria dan positif sentiasa. Semoga kita semua di bawah lindungan dan rahmatNya. Hari ni kak Mawar nak memperkenalkan kepada korang semua, apa itu Garam Buluh. Apa bezanya dari garam yang lain. Tapi sebelum tu, meh kita baca sikit kisah2 pengguna Garam Buluh dan apa dah terjadi kepada kehidupan diorang. Kenapa Garam Buluh..?…

Continue Reading
bisnes online

Dah nama pun bisnes online.. semua benda pun online… senang gilerrr baq hang…

Assalamualaikum readers semua.Kak Mawar doakan agar semuanya dibawah perlindungan Allah. Semoga kita dimurahkan rezeki lagi hendaknya. Hari Ahad lepas, kak Mawar adakan kelas untuk group kak Mawar. Kak Mawar ajarkan diorang cara2 nak order barang online. Actually, bisnes ni mmg sangat, sangat, sangat mudah.. omputih kata very convenient. Mana tak nya.. pihak syarikat Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM) dah buat satu…

Continue Reading
Marine Essence, sabun hijau, sabun ketiak

Betul ker SABUN HIJAU ni berkesan..?

Assalamualaikum readers semua.. Kak Mawar doakan semuanya sihat dan murahkan lagi rezeki. Jgn lupa utk sentiasa bersyukur kepadaNya ya.. Hari ni kak Mawar nak sharing sikit pasal sabun hijau atau sabun ketiak atau nama sebenarnya sabun Marine Essence. Ramai org tanya… betul ker sabun ni berkesan..? Macam tak percaya jer… Ok.. sebelum tu mari kita tgk sabun ni diperbuat dari…

Continue Reading
cozuma, Lipstick, matte

COZUMA Matte Lipstick

Assalamualaikum readers semua.. Terima kasih byk2 kerana menjadi pembaca setia blog kak Mawar ni ya… semoga semuanya dilindungi Allah dan bertambah2 lagi rezeki yg ada. Hari ni kak Mawar nk introduce satu produk yg mmg best. Tadaaa… _____________________________COZUMA MATTE LIPSTICK^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^Sapu bibir anda dengan tekstur inovatif ini yang meluncur dengan keselesaan sempurna dalam setiap sapuan.Formula gincu berkabut ini menghaluskan bibir seperti…

Continue Reading
kopi, kopi mineral, Min Kaffe, mineral coffee

MIN KAFFE – KOPI SIHAT

Assalamualaikum lovely readers semua. Harap kita semua berada di bawah lindunganNya dan dimurahkan rezeki.   Siapa kat sini penggemar kopi..? Kak Mawar mmg suka sgt minum kopi. Mcm2 dah kopi kak Mawar try. Kalau ada kiosk2 yg jual kopi kat shopping mall tu, mmg kak Mawar mesti pergi cuba. Yg segelas sampai berbelas ringgit pun biasa minum. Kdg2 mcm ridiculous…

Continue Reading
bisnes, pimpin, roadshow

Pilih lah leader yg hebat utk memimpin kita

Assalamualaikum readers semua. Semoga semuanya sentiasa dilindungi Allah dan bertambah2 lagi rezeki masing2.Baru2 ni group bisnes kak Mawar iaitu Top Leaders Circle telah mengadakan roadshow seluruh Malaysia bermula dari Kuala Lumpur, Johor, Terengganu dan Kedah. Woww.. tak sangka yaa… Leader TLC ni sangat mengambil berat terhadap semua rakan2 kongsinya seluruh Malaysia. Walaupun CDM Salha Zain dah berada di puncak kejayaan,…

Continue Reading
5k3month, CDM, kelas, roadshow, Salha Zain

ROADSHOW seluruh M’SIA oleh TOP LEADERS CIRCLE

Assalamualaikum readers semua.K.mawar doakan semuanya sihat sejahtera. Nikmat kesihatan ni selalu kita lupakan sehinggalah kita sakit. Bersyukurlah selalu.. ok.. peace..!! Ok uolz.. Ni ada berita best yg nk diwar2kan. Founder Top Leaders Circlr (TLC), CDM Salha Zain akan mengadakan satu Roadshow ke seluruh Malaysia dlm bulan August ni. Utk org2 utara, jgn lpskan peluang ni tau..!!Hgpa minat nak berniaga tapi…

Continue Reading
herba, maharani

IBU2 HARUS KEKAL SIHAT DAN CERGAS

Assalamualaikum readers semua.Semoga kita semua di bawah lindungan dan rahmatNya. Sentiasalah ceria dan positif ya. Semua org tau tugas sbg ibu sgt memenatkan. Sekelip mata jer ibu harus boleh bertukar menjadi guru, doktor, cleaner, akauntan, driver, chef, hakim, etc.. Haa.. Ini baru tugas seorg ibu.. tugas sebagai isteri tak senarai lagi ni.. adehhh.. pengsan..!! Tabik spring utk para ibu sekelian..!!…

Continue Reading
garam buluh, ubat gigi

UBAT GIGI dgn GARAM BULUH

Assalamualaikum and apa khabar lovely readers serta sahabat2 sekalian… Semoga kita semua sentiasa berada di bawah lindungan dan rahmatNya.Kak Mawar nk tanya korang sikit..Adakah korang mengalami masalah2 oral berikut:👄Ulser mulut👄Nafas berbau👄Gigi kuning (untuk yang kuat merokok)👄Gigi rasa ngilu 😖😖😖👄Gusi berdarah👄Gusi bengkak👄Karang gigiRamai yang pendam masalah di atas ni kan…Kak Mawar nak share pengalaman Kak Mawar dan client-client Kak Mawar, yg…

Continue Reading