bisnes, Bonus, sedekah

Yayy… Bonus Day…

Alhamdulillah… duit bonus HaiO dah masuk… Yaayyy…!! Masing2 seronok tak tau nak habbaqq…!! Ada yg dpt 2 angka, 3 angka, 4 angka…  Dpt byk mn pun, jgn lupa bersyukur ya. Bila teringat balik mcm mn last month kita bekerja kuat, dapat jer bonus hari ni, dia punya kemanisan tu mmg meresap masuk ke dlm jiwa lah.. Best sgt…!! Salute kpd…

Continue Reading
Uncategorized

Perut dah tak geleber… makan pun tak habis… mmg giler..

Assalamualaikum readers semua. Kak Mawar doakan semoga bertambah2 lg rezeki kita ya.. in sha Allah. Imagine yer..  sebuah SUV mewah warna putih tiba2 berhenti depan gerai laksa yg korg tgh mkn tu. Korg pun ternampak kelibat seorg wanita sedang betulkan tudung. Beberapa  saat kemudian pintu kereta pun dibuka. Terhulur dulu kaki dgn kasut berjenama sebelum tuan dia keluar dgn handbag…

Continue Reading
2017, calories, cancer, cysts, diet, FIR, harga, kanser, korset, kurus, long bra, long girdle, murah, penipu, Premium, premium beautiful, selulit, testimoni, waist nipper

Premium Beautiful PALING MURAH 2017 | Rahsia badan cantik umpama selebriti Hollywood

PREMIUM BEAUTIFUL PALING MURAH 2017.RAHSIA BADAN CANTIK UMPAMA SELEBRITI HOLLYWOOD Rahsia badan cantik, lansing, singset umpama selebriti Hollywood. Anda pun boleh memilikinya !!Ketahui bagaimana korg actually boleh JIMAT sehingga RM700 untuk satu set Premium Beautiful..!!!Mmg sgt murah…!!! Don’t worry… Nak tanya2 dulu pun boleh, dik.. tak beli pun tak per…Sbb kak Mawar nak korg faham betul2 apa itu Premium Beautiful… ok.. FREE CONSULTATION utk pembaca blog…

Continue Reading
Bioever Plus

Susuk moden – Bio-Ever Plus

Assalamualaikum lovely readers semua.. Kak Mawar doakan supaya kita semua dikurniakan kebahagiaan dan kesihatan sepanjang masa. Ceria selalu ok.. Hari ni kak Mawar nak sharing pasal satu krim yer.. yang bukan krim sembarangan… no no no… iaitu Bio-Ever Plus. Bio-Ever Plus ni ialah krim hormon dgn teknologi nano.. maksudnya, bila kita sapu dan buat urutan, ia mudah meresap masuk ke…

Continue Reading
garam buluh

Mahalnyer Garam Buluh ni.. Kenapa ianya special sangat…?

Assalamualaikum reader semua, Kak Mawar harap semuanya sihat, ceria dan positif sentiasa. Semoga kita semua di bawah lindungan dan rahmatNya. Hari ni kak Mawar nak memperkenalkan kepada korang semua, apa itu Garam Buluh. Apa bezanya dari garam yang lain. Tapi sebelum tu, meh kita baca sikit kisah2 pengguna Garam Buluh dan apa dah terjadi kepada kehidupan diorang. Kenapa Garam Buluh..?…

Continue Reading
bisnes online

Dah nama pun bisnes online.. semua benda pun online… senang gilerrr baq hang…

Assalamualaikum readers semua.Kak Mawar doakan agar semuanya dibawah perlindungan Allah. Semoga kita dimurahkan rezeki lagi hendaknya. Hari Ahad lepas, kak Mawar adakan kelas untuk group kak Mawar. Kak Mawar ajarkan diorang cara2 nak order barang online. Actually, bisnes ni mmg sangat, sangat, sangat mudah.. omputih kata very convenient. Mana tak nya.. pihak syarikat Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM) dah buat satu…

Continue Reading
Marine Essence, sabun hijau, sabun ketiak

Betul ker SABUN HIJAU ni berkesan..?

Assalamualaikum readers semua.. Kak Mawar doakan semuanya sihat dan murahkan lagi rezeki. Jgn lupa utk sentiasa bersyukur kepadaNya ya.. Hari ni kak Mawar nak sharing sikit pasal sabun hijau atau sabun ketiak atau nama sebenarnya sabun Marine Essence. Ramai org tanya… betul ker sabun ni berkesan..? Macam tak percaya jer… Ok.. sebelum tu mari kita tgk sabun ni diperbuat dari…

Continue Reading
cozuma, Lipstick, matte

COZUMA Matte Lipstick

Assalamualaikum readers semua.. Terima kasih byk2 kerana menjadi pembaca setia blog kak Mawar ni ya… semoga semuanya dilindungi Allah dan bertambah2 lagi rezeki yg ada. Hari ni kak Mawar nk introduce satu produk yg mmg best. Tadaaa… _____________________________COZUMA MATTE LIPSTICK^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^Sapu bibir anda dengan tekstur inovatif ini yang meluncur dengan keselesaan sempurna dalam setiap sapuan.Formula gincu berkabut ini menghaluskan bibir seperti…

Continue Reading
kopi, kopi mineral, Min Kaffe, mineral coffee

MIN KAFFE – KOPI SIHAT

Assalamualaikum lovely readers semua. Harap kita semua berada di bawah lindunganNya dan dimurahkan rezeki.   Siapa kat sini penggemar kopi..? Kak Mawar mmg suka sgt minum kopi. Mcm2 dah kopi kak Mawar try. Kalau ada kiosk2 yg jual kopi kat shopping mall tu, mmg kak Mawar mesti pergi cuba. Yg segelas sampai berbelas ringgit pun biasa minum. Kdg2 mcm ridiculous…

Continue Reading
bisnes, pimpin, roadshow

Pilih lah leader yg hebat utk memimpin kita

Assalamualaikum readers semua. Semoga semuanya sentiasa dilindungi Allah dan bertambah2 lagi rezeki masing2.Baru2 ni group bisnes kak Mawar iaitu Top Leaders Circle telah mengadakan roadshow seluruh Malaysia bermula dari Kuala Lumpur, Johor, Terengganu dan Kedah. Woww.. tak sangka yaa… Leader TLC ni sangat mengambil berat terhadap semua rakan2 kongsinya seluruh Malaysia. Walaupun CDM Salha Zain dah berada di puncak kejayaan,…

Continue Reading