operation, pembedahan, premium beautiful

Luka operation cepat kering dan sembuh

Assalamualaikum readers. Semoga semuanya berada di bawah rahmat Allah sentiasa ya. Biasanya la kan, kalau siapa2 yg dah pernah buat operation area abdomen, tak kisah lah kan bersalin c-zer, fibroid, appendiks atau apa2 jer, mesti risaukan perkara2 ni kan… 1. Berat badan naik mendadak 2. Perut semakin buncit dan selalu kembung 3. Lenguh2 badan akibat kesan bius Terima kasih kpd…

Continue Reading
back pain, langsing

Badan lebih langsing dari anak dara dulu

Hmm.. dah ler sakit belakang hilang, bdn pulak jadi lebih langsing dari anak dara dulu. Wowww.. awesome la customer ni explain dgn sepenuh hati. Mmg dia happy sgt2. Dpt bdn lebih langsing dari anak dara dulu tu bila tau… bila dah lahirkan anak kedua tau !! Sbb konsisten pakai PB. Daaah settle satu problem – bdn naik bagai dipam2 slps…

Continue Reading
Uncategorized

Hafiz lagiii…

Assalamualaikum,Hari ni kak Mawar just nak cerita pasal si Hafiz ni haa.. dah salah faham. Lps mkn nasi, Hafiz masuk bilik tido slow2 dan biarkan pintu bilik terbuka lama. Mama : “Hafiz !! Dah buka pintu tu, tutup balik cpt2. Takut chikungunya !!” Hafiz lari patah balik mai duk dgn kami. Hafiz (muka takut) : “Takut apa mama ?” Mama :…

Continue Reading
Uncategorized

MAGNET REZEKI – your BIG WHY

Assalamualaikum readers semua… Kak Mawar doakan semoga semuanya sihat dan ceria sentiasa. Kak Mawar pun mmg rasa seronok sangat kebelakangan ni. Alhamdulillah.. good news datang bertalu2… Haaa.. Seronok tau bila pagi2 lagi rakan kongsi dah bagitau… “Saya mmg suka buat online bisnes ni.. saya nak belajar lagi cara2 TLC buat online sales ni…” OMG.. rasa mcm skrg jugak akak nak…

Continue Reading
Italy trip, melancong

ITALY trip March 2017

  Salam semua.. Kak Mawar doakan semuanya sihat dan berada di bawah lindunganNya. Dua tiga hari ni kat facebook asyik tersiar jer gambar geng2 TLC ni pergi Italy.. Fully sponsored by Sahajidah Hai-O Marketing. WOWWWW…!! Rasa macam dah berada di awang-awangan… macam nak pergi sangat2 next trip yg dianjurkan oleh pihak syarikat…. sbb everything is 5 star…!! Penginapan, makan, pengangkutan,…

Continue Reading