Uncategorized

Hafiz lagiii…

Assalamualaikum,Hari ni kak Mawar just nak cerita pasal si Hafiz ni haa.. dah salah faham. Lps mkn nasi, Hafiz masuk bilik tido slow2 dan biarkan pintu bilik terbuka lama. Mama : “Hafiz !! Dah buka pintu tu, tutup balik cpt2. Takut chikungunya !!” Hafiz lari patah balik mai duk dgn kami. Hafiz (muka takut) : “Takut apa mama ?” Mama :…

Continue Reading
Uncategorized

MAGNET REZEKI – your BIG WHY

Assalamualaikum readers semua… Kak Mawar doakan semoga semuanya sihat dan ceria sentiasa. Kak Mawar pun mmg rasa seronok sangat kebelakangan ni. Alhamdulillah.. good news datang bertalu2… Haaa.. Seronok tau bila pagi2 lagi rakan kongsi dah bagitau… “Saya mmg suka buat online bisnes ni.. saya nak belajar lagi cara2 TLC buat online sales ni…” OMG.. rasa mcm skrg jugak akak nak…

Continue Reading
Italy trip, melancong

ITALY trip March 2017

  Salam semua.. Kak Mawar doakan semuanya sihat dan berada di bawah lindunganNya. Dua tiga hari ni kat facebook asyik tersiar jer gambar geng2 TLC ni pergi Italy.. Fully sponsored by Sahajidah Hai-O Marketing. WOWWWW…!! Rasa macam dah berada di awang-awangan… macam nak pergi sangat2 next trip yg dianjurkan oleh pihak syarikat…. sbb everything is 5 star…!! Penginapan, makan, pengangkutan,…

Continue Reading
bisnes, Bonus, sedekah

Yayy… Bonus Day…

Alhamdulillah… duit bonus HaiO dah masuk… Yaayyy…!! Masing2 seronok tak tau nak habbaqq…!! Ada yg dpt 2 angka, 3 angka, 4 angka…  Dpt byk mn pun, jgn lupa bersyukur ya. Bila teringat balik mcm mn last month kita bekerja kuat, dapat jer bonus hari ni, dia punya kemanisan tu mmg meresap masuk ke dlm jiwa lah.. Best sgt…!! Salute kpd…

Continue Reading
Uncategorized

Perut dah tak geleber… makan pun tak habis… mmg giler..

Assalamualaikum readers semua. Kak Mawar doakan semoga bertambah2 lg rezeki kita ya.. in sha Allah. Imagine yer..  sebuah SUV mewah warna putih tiba2 berhenti depan gerai laksa yg korg tgh mkn tu. Korg pun ternampak kelibat seorg wanita sedang betulkan tudung. Beberapa  saat kemudian pintu kereta pun dibuka. Terhulur dulu kaki dgn kasut berjenama sebelum tuan dia keluar dgn handbag…

Continue Reading
2017, calories, cancer, cysts, diet, FIR, harga, kanser, korset, kurus, long bra, long girdle, murah, penipu, Premium, premium beautiful, selulit, testimoni, waist nipper

Premium Beautiful PALING MURAH 2017 | Rahsia badan cantik umpama selebriti Hollywood

PREMIUM BEAUTIFUL PALING MURAH 2017.RAHSIA BADAN CANTIK UMPAMA SELEBRITI HOLLYWOOD Rahsia badan cantik, lansing, singset umpama selebriti Hollywood. Anda pun boleh memilikinya !!Ketahui bagaimana korg actually boleh JIMAT sehingga RM700 untuk satu set Premium Beautiful..!!!Mmg sgt murah…!!! Don’t worry… Nak tanya2 dulu pun boleh, dik.. tak beli pun tak per…Sbb kak Mawar nak korg faham betul2 apa itu Premium Beautiful… ok.. FREE CONSULTATION utk pembaca blog…

Continue Reading