Latest Posts

Luka operation cepat kering dan sembuh

Assalamualaikum readers. Semoga semuanya berada di bawah rahmat Allah sentiasa ya. Biasanya la kan, kalau siapa2 yg dah pernah buat operation area abdomen, tak kisah lah kan bersalin c-zer, fibroid, appendiks atau apa2 jer, mesti risaukan perkara2 ni kan… 1. Berat badan naik mendadak 2. Perut semakin buncit dan selalu kembung 3. Lenguh2 badan akibat […]

Buang angin dari badan – kentut, sendawa… puas.. haha

Assalamualaikum semua.. Hari ni dah hari keempat kita berpuasa ya. So far so good ker korg ? Harap2 mcm tu lah ya.. hihi.. Utk customer2 PB kak Mawar, ada apa2 masalah tak sepanjang 4 hari berpuasa sambil pakai PB ni ? Bg kak Mawar sendiri la kan, yg paling best skali berpuasa sambil pakai PB […]

Badan lebih langsing dari anak dara dulu

Hmm.. dah ler sakit belakang hilang, bdn pulak jadi lebih langsing dari anak dara dulu. Wowww.. awesome la customer ni explain dgn sepenuh hati. Mmg dia happy sgt2. Dpt bdn lebih langsing dari anak dara dulu tu bila tau… bila dah lahirkan anak kedua tau !! Sbb konsisten pakai PB. Daaah settle satu problem – […]

Hafiz lagiii…

Assalamualaikum,Hari ni kak Mawar just nak cerita pasal si Hafiz ni haa.. dah salah faham. Lps mkn nasi, Hafiz masuk bilik tido slow2 dan biarkan pintu bilik terbuka lama. Mama : “Hafiz !! Dah buka pintu tu, tutup balik cpt2. Takut chikungunya !!” Hafiz lari patah balik mai duk dgn kami. Hafiz (muka takut) : “Takut […]

MAGNET REZEKI – your BIG WHY

Assalamualaikum readers semua… Kak Mawar doakan semoga semuanya sihat dan ceria sentiasa. Kak Mawar pun mmg rasa seronok sangat kebelakangan ni. Alhamdulillah.. good news datang bertalu2… Haaa.. Seronok tau bila pagi2 lagi rakan kongsi dah bagitau… “Saya mmg suka buat online bisnes ni.. saya nak belajar lagi cara2 TLC buat online sales ni…” OMG.. rasa […]

ITALY trip March 2017

  Salam semua.. Kak Mawar doakan semuanya sihat dan berada di bawah lindunganNya. Dua tiga hari ni kat facebook asyik tersiar jer gambar geng2 TLC ni pergi Italy.. Fully sponsored by Sahajidah Hai-O Marketing. WOWWWW…!! Rasa macam dah berada di awang-awangan… macam nak pergi sangat2 next trip yg dianjurkan oleh pihak syarikat…. sbb everything is […]

Beli Premium Beautiful ni asing2..? Boleh ker..?

Assalamualaikum readers semua. Kak Mawar doakan yg terbaik utk kita semua ya.. Ada sesetengah client tu tak tahu pun yang korset Premium Beautiful ni boleh beli secara berasingan. Diorg ingat mmg kena beli satu set.  “Kak Mawar, boleh tak saya nak beli Waist Nipper saja…?” “Laaa… boleh aihhh… awat tak boleh pulak..!!” Premium Beautiful ni, […]

SELUAR DAH LONGGAR – DARI SIZE 33 KE 29 !!

Assalamualaikum readers semua, Semoga hari ini lebih baik dari semalam ya..   Ada org cakap korset ni panas laa… tak selesa laa.. semput laa dan macam2 lagi. Well ladies, korang jangan risau semua tu sebab pengalaman kak Mawar sendiri la kan.. banding dgn korset lain di luar sana, Premium Beautiful lah yg paling selesa yg […]

Pedih, ngilu luka czer pulih slps 3 hari..!!

Rata2 org yg bersalin czer ni takut sgt nk berbengkung dan bertungku. Sbb kalau luka terbuka balik mmg sakit, pedih dan ngilu. Kalau nk urut pun urut kat kaki dan area belakang badan. Nak urut perut kena tunggu luka luar dan dalam betul2 sembuh. Ada setengah tu kena tunggu lebih dari sebulan. .Bengkung pun sama. […]

Macam mana nak beli Premium Beautiful ni…??

“Ahkak mmg berkenan la Premium Beautiful ni.. tapi mcm mana nak beli ni ya…? Ahkak size L .. “ .Terima kasih yer kak sudi contact sy.  😊 Servis sy bermula dari skrg sehingga akak selesa sarung Premium Beautiful ni di badan yer. Don’t worry, I’ll handle you with care. 😊😊 .Sebelum tu, sy just nk […]

Skip to toolbar