awet muda, corset, supplement, umur

Dah masuk umur 40 ???

Assalamualaikum, Tahun 2014.. dengan tiada segan silunya I nak mengisytiharkan yang umur I ni dah genap 40 tahun.. dah masuk ‘Four series’ you alls…  Alhamdulillah… Syukur yang teramat sangat kepada Allah SWT kerana masih bernafas hingga ke hari ni.. I hairan lah kenapa sesetengah orang punyalah berahsia ya amat bila sentuh bab umur ni.. Apa nak malu… mengaku jer lah……

Continue Reading
anak, rombongan, sekolah

Rombongan sekolah ke Perak

    Assalamualaikum semua !  First entry nak cerita pasal rombongan sekolah anak ke Perak. Dah dekat 3 minggu Zuhairah asyik bercerita pasal rancangan guru KAFA yang hendak membuat rombongan ke Perak. Tiap-tiap hari especially waktu dinner, sebaik kami sekeluarga habis bercerita tentang hal masing-masing, mesti Zuhairah akan menyentuh, tak banyak, sikit, bab rombongan ke Perak dengan penuh excitednya. Reaksi kami like……

Continue Reading