Latest Posts

Kenapa Premium Beautiful jadi pilihan I

Assalamualaikum semua… Salah satu sebab kenapa i pakai korset ni ialah sebab i dah tak tahu nak buat apa lagi nak mengurangkan perut i yang buncit ni. Sehinggakan ada yang menegur.. “Kak Mas, dah berisi pulak ker “.. Oh.. memalukan.. Kalau you all, apa you all nak jawab ? “Dak aihh.. ni la kilang LPN […]

Dah sedia nak khatan, Hafiz ??

Assalamualaikum… selamat bercuti sekolah untuk murid-murid serta cikgu-cikgu semua. Bila dah start cuti sekolah ni maka bermula lah acara kenduri kahwin sana sini.. Yang abang-abang pakat jumpa Tok Kadi… yang adik-adik pakat jumpa Tok Mudim.. Yang pasti, masing-masing  sibuk mempersiapkan diri untuk acara gilang gemilang tersebut.. I pun plan nak buat majlis berkhatan untuk satu-satunya […]

Dah jumpa…. yesss !!

Assalamualaikum semua…Sambungan kepada entry yang lepas, setelah tercari-cari apakah alternative lain untuk mengekalkan kesihatan dalaman dan luaran. “Health is wealth”. Itu adalah ungkapan yang mahsyur sejak dari dulu lagi. One thing I noticed, yang paling ramai sekali health conscious ialah kaum Cina. I sangat respect kat diorang. Kalau pergi ke mana-mana taman rekreasi pada pagi hari, yang […]

Rombongan sekolah ke Perak

    Assalamualaikum semua !  First entry nak cerita pasal rombongan sekolah anak ke Perak. Dah dekat 3 minggu Zuhairah asyik bercerita pasal rancangan guru KAFA yang hendak membuat rombongan ke Perak. Tiap-tiap hari especially waktu dinner, sebaik kami sekeluarga habis bercerita tentang hal masing-masing, mesti Zuhairah akan menyentuh, tak banyak, sikit, bab rombongan ke Perak dengan […]

Skip to toolbar