waist nipper

Dah pakai PB tapi lemak ketiak dan punggung masih menggeleber !!

Assalamualaikum readers.  Terima kasih singgah ke blog kak Mawar ni ya. Ehehe… sorry ya.. kak Mawar tergelak dulu dgn kerenah client kak Mawar sorg ni. Ehh.. bukan nak menghina ker apa.. Sbb dia beria2 cerita dgn gaya skali. Actually, kak Mawar pun tak tau nak ckp apa lg dah bila dia dtg bgtau…   “Kak […]

Premium Beautiful PALING MURAH 2017 | Rahsia badan cantik umpama selebriti Hollywood

PREMIUM BEAUTIFUL PALING MURAH 2017.RAHSIA BADAN CANTIK UMPAMA SELEBRITI HOLLYWOOD Rahsia badan cantik, lansing, singset umpama selebriti Hollywood. Anda pun boleh memilikinya !!Ketahui bagaimana korg actually boleh JIMAT sehingga RM700 untuk satu set Premium Beautiful..!!!Mmg sgt murah…!!! Don’t worry… Nak tanya2 dulu pun boleh, dik.. tak beli pun tak per…Sbb kak Mawar nak korg faham betul2 apa itu Premium Beautiful… […]

Keajaiban bengkung : Waist Nipper Premium Beautiful

Assalamualaikum readers semua, Hopefully you guys are in the pink of health. By the time I tulis ni, puasa dah masuk hari yang ke 21… Cepat sungguh masa berlalu….  So pada 10 malam terakhir ni, terdapat malam Lailatul Qadar.. Masjid kat rumah pun aktif buat qiamullail.. Sayang wehh kalau biarkan ia berlalu begitu saja.. Beribadat […]

Slipped disc and Waist Nipper

Assalamualaikum,Hari ni nak share bagaimana corset Premium Beautiful ni boleh melegakan back pain dan slipped disc. First of all jom kita belajar apa itu slipped disc.Apa itu slipped disc? Slipped disc secara ringkas bermaksud tulang belakang yang “teralih” atau “mengelongsor dari kedudukan asal. Ini disebabkab oleh gel antara tulang yang berfungsi menyerap tekanan telah bocor seterusnya mengakibatkan […]

Cara Pemakaian Corset Premium Beautiful

Bismillahirrohmanirrohim… Entry kali ni nak share cara-cara nak pakai korset Premium Beautiful ni. Untuk permulaan, kami akan datang sendiri dan mengajar teknik-teknik mudah untuk pemakaian yang betul. Keselesaan anda adalah keutamaan kami. CARA PEMAKAIAN YANG BETUL MENGIKUT TURUTAN1. LONG GIRDLE Lipatkan bahagian pinggang dan kaki long girdle. Sarungkan ke badan seperti memakai ‘seluar dalam’. Tarik […]

Pengenalan kepada Corset Premium Beautiful.

Bismillahirrohmanirrohim… Corset Premium Beautiful, apakah ia? Premium Beautiful Sebelum ni, I memang pakai girdle untuk mengempiskan perut yang buncit. Berjenis-jenis girdle i beli tapi semuanya agak mengecewakan. Fabrik yang gatal, tak serap peluh, bergulung di bawah, Kesan pula macam.. tak nampak berkesan pun.. Sedih juga sebab bukannya murah I beli semua tu.  I pernah dengar […]

Skip to toolbar