superbrands

Kenapa ramai wanita menggilai Premium Beautiful nii..??

Assalamualaikum readers semua, Semoga semuanya sihat dan dalam lindungan Allah sentiasa.  Ramai orang tanya “Apa kelebihan korset Premium Beautiful ni berbanding dgn korset brand  lain..?”  Honestly kak Mawar tak tahu nak jawab sebab kak Mawar sendiri tak pernah pakai brand yg sekian2 tu. Hehe..  Yg pernah kak Mawar pakai tu brand yg murah2. Kalau nak […]

Dah jumpa…. yesss !!

Assalamualaikum semua…Sambungan kepada entry yang lepas, setelah tercari-cari apakah alternative lain untuk mengekalkan kesihatan dalaman dan luaran. “Health is wealth”. Itu adalah ungkapan yang mahsyur sejak dari dulu lagi. One thing I noticed, yang paling ramai sekali health conscious ialah kaum Cina. I sangat respect kat diorang. Kalau pergi ke mana-mana taman rekreasi pada pagi hari, yang […]

Skip to toolbar