bersalin, perut buncit, premium beautiful, selulit

Say bye bye to hideous stretchmarks

Assalamualaikum lovelys !! Semoga tabah menjalani ibadah puasa ya.. Jumaat lps kak Mawar pergi fitting client yg dah 2 bulan bersalin. Sambil2 fitting tu, client tu cerita experience dia bersalin hari tu. Pastu cerita pula masalah2 yg dihadapi slps tu. Biasalaa… masalah2 yg diorg selalu luahkan kat k.Mawar antaranya perut buncit, peha besar, breast jatuh dan selulit. Hmm… sebenarnya kan,…

Continue Reading
2017, calories, cancer, cysts, diet, FIR, harga, kanser, korset, kurus, long bra, long girdle, murah, penipu, Premium, premium beautiful, selulit, testimoni, waist nipper

Premium Beautiful PALING MURAH 2017 | Rahsia badan cantik umpama selebriti Hollywood

PREMIUM BEAUTIFUL PALING MURAH 2017.RAHSIA BADAN CANTIK UMPAMA SELEBRITI HOLLYWOOD Rahsia badan cantik, lansing, singset umpama selebriti Hollywood. Anda pun boleh memilikinya !!Ketahui bagaimana korg actually boleh JIMAT sehingga RM700 untuk satu set Premium Beautiful..!!!Mmg sgt murah…!!! Don’t worry… Nak tanya2 dulu pun boleh, dik.. tak beli pun tak per…Sbb kak Mawar nak korg faham betul2 apa itu Premium Beautiful… ok.. FREE CONSULTATION utk pembaca blog…

Continue Reading
selulit

Apa itu selulit ?

Assalamualaikum,Hari ni kita akan belajar :1. Apakah itu selulit ?2. Bagaimana ia terjadi?3. Cara mengatasinya.4. Makanan-makanan yang menyumbang kepada terjadinya selulit.5. Makanan-makanan yang menghindarkan selulit. Credits to info_kesihatan_terkini. Apakah itu selulit ? Selulit adalah kumpulan lemak yang mudah terjadi pada lengan dan perut. Ia juga boleh mengakibatkan garis-garis kulit pecah yang selalu terjadi pada bahagian punggung/peha. Ia berlaku disebabkan pengumpulan toksin…

Continue Reading