bersalin, perut buncit, premium beautiful, selulit

Say bye bye to hideous stretchmarks

Assalamualaikum lovelys !! Semoga tabah menjalani ibadah puasa ya.. Jumaat lps kak Mawar pergi fitting client yg dah 2 bulan bersalin. Sambil2 fitting tu, client tu cerita experience dia bersalin hari tu. Pastu cerita pula masalah2 yg dihadapi slps tu. Biasalaa… masalah2 yg diorg selalu luahkan kat k.Mawar antaranya perut buncit, peha besar, breast jatuh dan selulit. Hmm… sebenarnya kan,…

Continue Reading
operation, pembedahan, premium beautiful

Luka operation cepat kering dan sembuh

Assalamualaikum readers. Semoga semuanya berada di bawah rahmat Allah sentiasa ya. Biasanya la kan, kalau siapa2 yg dah pernah buat operation area abdomen, tak kisah lah kan bersalin c-zer, fibroid, appendiks atau apa2 jer, mesti risaukan perkara2 ni kan… 1. Berat badan naik mendadak 2. Perut semakin buncit dan selalu kembung 3. Lenguh2 badan akibat kesan bius Terima kasih kpd…

Continue Reading
2017, calories, cancer, cysts, diet, FIR, harga, kanser, korset, kurus, long bra, long girdle, murah, penipu, Premium, premium beautiful, selulit, testimoni, waist nipper

Premium Beautiful PALING MURAH 2017 | Rahsia badan cantik umpama selebriti Hollywood

PREMIUM BEAUTIFUL PALING MURAH 2017.RAHSIA BADAN CANTIK UMPAMA SELEBRITI HOLLYWOOD Rahsia badan cantik, lansing, singset umpama selebriti Hollywood. Anda pun boleh memilikinya !!Ketahui bagaimana korg actually boleh JIMAT sehingga RM700 untuk satu set Premium Beautiful..!!!Mmg sgt murah…!!! Don’t worry… Nak tanya2 dulu pun boleh, dik.. tak beli pun tak per…Sbb kak Mawar nak korg faham betul2 apa itu Premium Beautiful… ok.. FREE CONSULTATION utk pembaca blog…

Continue Reading
ansuran, cash, credit, FIR, installment, jaminan, kredit, lifetime warranty, mampu milik, one stop center, premium beautiful, sakit pinggang, slipped disc, superbrands, teknologi

Kenapa ramai wanita menggilai Premium Beautiful nii..??

Assalamualaikum readers semua, Semoga semuanya sihat dan dalam lindungan Allah sentiasa.  Ramai orang tanya “Apa kelebihan korset Premium Beautiful ni berbanding dgn korset brand  lain..?”  Honestly kak Mawar tak tahu nak jawab sebab kak Mawar sendiri tak pernah pakai brand yg sekian2 tu. Hehe..  Yg pernah kak Mawar pakai tu brand yg murah2. Kalau nak dibandingkan dgn yg murah beli…

Continue Reading
darah nifas, keluar darah nifas, naikkan rahim, pantang, premium beautiful, rahim, susu badan

PREMIUM BEAUTIFUL – BANYAKKAN SUSU BADAN

Assalamualaikum readers semua..Kak Mawar doakan semuanya di bawah limpahan kasih sayang dan rahmat Allah. Sentiasa ceria dan positif ya..Ok.. hari ni kak Mawar nak cerita pasal seorang pengguna Premium Beautiful ni. Actually dia pakai Premium Beautiful ni since anak dara lagi. Sekarang anak dia dah dua orang. Still pakai sehingga sekarang. Pendek kata mmg pengguna tegar lah..Apa yang kak Mawar…

Continue Reading