premium beautiful

Premium Beautiful – beribu testimoni, result gempak, proven success

EH !! SAYA BENCI SGT TAU TAK !!!! Saya geramlah kak Mawar!! Geleber kat perut ni tak hilang2 pon!! Puas dah pakai losyen panas.. Puas jugak diet.. Saya ni kalau bab pil2 pelangsing ke apa ke saya tak berani nak makan sangat sebab menyusu anak.. Saya nak diet tapi memang selalu ke laut jer.. Nak […]

Say bye bye to hideous stretchmarks

Assalamualaikum lovelys !! Semoga tabah menjalani ibadah puasa ya.. Jumaat lps kak Mawar pergi fitting client yg dah 2 bulan bersalin. Sambil2 fitting tu, client tu cerita experience dia bersalin hari tu. Pastu cerita pula masalah2 yg dihadapi slps tu. Biasalaa… masalah2 yg diorg selalu luahkan kat k.Mawar antaranya perut buncit, peha besar, breast jatuh […]

Dah pakai PB tapi lemak ketiak dan punggung masih menggeleber !!

Assalamualaikum readers.  Terima kasih singgah ke blog kak Mawar ni ya. Ehehe… sorry ya.. kak Mawar tergelak dulu dgn kerenah client kak Mawar sorg ni. Ehh.. bukan nak menghina ker apa.. Sbb dia beria2 cerita dgn gaya skali. Actually, kak Mawar pun tak tau nak ckp apa lg dah bila dia dtg bgtau…   “Kak […]

Luka operation cepat kering dan sembuh

Assalamualaikum readers. Semoga semuanya berada di bawah rahmat Allah sentiasa ya. Biasanya la kan, kalau siapa2 yg dah pernah buat operation area abdomen, tak kisah lah kan bersalin c-zer, fibroid, appendiks atau apa2 jer, mesti risaukan perkara2 ni kan… 1. Berat badan naik mendadak 2. Perut semakin buncit dan selalu kembung 3. Lenguh2 badan akibat […]

Buang angin dari badan – kentut, sendawa… puas.. haha

Assalamualaikum semua.. Hari ni dah hari keempat kita berpuasa ya. So far so good ker korg ? Harap2 mcm tu lah ya.. hihi.. Utk customer2 PB kak Mawar, ada apa2 masalah tak sepanjang 4 hari berpuasa sambil pakai PB ni ? Bg kak Mawar sendiri la kan, yg paling best skali berpuasa sambil pakai PB […]

Beli Premium Beautiful ni asing2..? Boleh ker..?

Assalamualaikum readers semua. Kak Mawar doakan yg terbaik utk kita semua ya.. Ada sesetengah client tu tak tahu pun yang korset Premium Beautiful ni boleh beli secara berasingan. Diorg ingat mmg kena beli satu set.  “Kak Mawar, boleh tak saya nak beli Waist Nipper saja…?” “Laaa… boleh aihhh… awat tak boleh pulak..!!” Premium Beautiful ni, […]

SELUAR DAH LONGGAR – DARI SIZE 33 KE 29 !!

Assalamualaikum readers semua, Semoga hari ini lebih baik dari semalam ya..   Ada org cakap korset ni panas laa… tak selesa laa.. semput laa dan macam2 lagi. Well ladies, korang jangan risau semua tu sebab pengalaman kak Mawar sendiri la kan.. banding dgn korset lain di luar sana, Premium Beautiful lah yg paling selesa yg […]

Macam mana nak beli Premium Beautiful ni…??

“Ahkak mmg berkenan la Premium Beautiful ni.. tapi mcm mana nak beli ni ya…? Ahkak size L .. “ .Terima kasih yer kak sudi contact sy.  😊 Servis sy bermula dari skrg sehingga akak selesa sarung Premium Beautiful ni di badan yer. Don’t worry, I’ll handle you with care. 😊😊 .Sebelum tu, sy just nk […]

Premium Beautiful PALING MURAH 2017 | Rahsia badan cantik umpama selebriti Hollywood

PREMIUM BEAUTIFUL PALING MURAH 2017.RAHSIA BADAN CANTIK UMPAMA SELEBRITI HOLLYWOOD Rahsia badan cantik, lansing, singset umpama selebriti Hollywood. Anda pun boleh memilikinya !!Ketahui bagaimana korg actually boleh JIMAT sehingga RM700 untuk satu set Premium Beautiful..!!!Mmg sgt murah…!!! Don’t worry… Nak tanya2 dulu pun boleh, dik.. tak beli pun tak per…Sbb kak Mawar nak korg faham betul2 apa itu Premium Beautiful… […]

Kenapa ramai wanita menggilai Premium Beautiful nii..??

Assalamualaikum readers semua, Semoga semuanya sihat dan dalam lindungan Allah sentiasa.  Ramai orang tanya “Apa kelebihan korset Premium Beautiful ni berbanding dgn korset brand  lain..?”  Honestly kak Mawar tak tahu nak jawab sebab kak Mawar sendiri tak pernah pakai brand yg sekian2 tu. Hehe..  Yg pernah kak Mawar pakai tu brand yg murah2. Kalau nak […]

Skip to toolbar