Min Kaffe, promosi

Promosi Min Kaffe : 1st – 30th June 2017

Assalamualaikum readers semua.. Haa.. ni kak Mawar ada good news nak war2kan.  Utk peminat2 Min Kaffe semua, skrg ada promosi yg sangat menjimatkan. Tapi korg kena cepat ya. Sbb promosi ni hanya berlangsung sepjg bulan June 2017 shj. Beli 12 kotak Min Kaffe hanya dgn harga RM 319. Selalu kita beli sekotak RM 33. Tapi dgn promosi ni, sekotak jatuh…

Continue Reading
kopi, kopi mineral, Min Kaffe, mineral coffee

MIN KAFFE – KOPI SIHAT

Assalamualaikum lovely readers semua. Harap kita semua berada di bawah lindunganNya dan dimurahkan rezeki.   Siapa kat sini penggemar kopi..? Kak Mawar mmg suka sgt minum kopi. Mcm2 dah kopi kak Mawar try. Kalau ada kiosk2 yg jual kopi kat shopping mall tu, mmg kak Mawar mesti pergi cuba. Yg segelas sampai berbelas ringgit pun biasa minum. Kdg2 mcm ridiculous…

Continue Reading