korset

Premium Beautiful PALING MURAH 2017 | Rahsia badan cantik umpama selebriti Hollywood

PREMIUM BEAUTIFUL PALING MURAH 2017.RAHSIA BADAN CANTIK UMPAMA SELEBRITI HOLLYWOOD Rahsia badan cantik, lansing, singset umpama selebriti Hollywood. Anda pun boleh memilikinya !!Ketahui bagaimana korg actually boleh JIMAT sehingga RM700 untuk satu set Premium Beautiful..!!!Mmg sgt murah…!!! Don’t worry… Nak tanya2 dulu pun boleh, dik.. tak beli pun tak per…Sbb kak Mawar nak korg faham betul2 apa itu Premium Beautiful… […]

Mudah jer nak pakai korset Premium Beautiful ni..

Assalamualaikum readers yang dikasihi sekelian, Hopefully you all dalam keadaan sihat sejahtera sentiasa. Always be positive yaa… Ok uollz hari ni I nak share pasal bagaimana mudahnya sarung korset Premium Beautiful ni. Dan bagaimana nak basuh supaya tiap2 hari boleh pakai korset ni. Sesetengah orang tu, belum apa2 dah mengeluh dan mengata.. nak kena bangun […]

Premium Beautiful – buang angin dalam badan

Assalamualaikum, Hari ni nak share dengan you all satu cerita best. Balik kerja baru2 ni, I pergi ‘servis’ badan.. mengurut dengan bidan masa I bersalin dulu. Rasanya dah hampir setahun I tak pergi ‘servis’ badan I ni. Bukan apa, mana2 urat cekang tu nak perbetul balik, peranakan yang turun tu nak diangkat balik.. Actually, I […]

Kenapa Premium Beautiful jadi pilihan I

Assalamualaikum semua… Salah satu sebab kenapa i pakai korset ni ialah sebab i dah tak tahu nak buat apa lagi nak mengurangkan perut i yang buncit ni. Sehinggakan ada yang menegur.. “Kak Mas, dah berisi pulak ker “.. Oh.. memalukan.. Kalau you all, apa you all nak jawab ? “Dak aihh.. ni la kilang LPN […]

Skip to toolbar