2017, calories, cancer, cysts, diet, FIR, harga, kanser, korset, kurus, long bra, long girdle, murah, penipu, Premium, premium beautiful, selulit, testimoni, waist nipper

Premium Beautiful PALING MURAH 2017 | Rahsia badan cantik umpama selebriti Hollywood

PREMIUM BEAUTIFUL PALING MURAH 2017.RAHSIA BADAN CANTIK UMPAMA SELEBRITI HOLLYWOOD Rahsia badan cantik, lansing, singset umpama selebriti Hollywood. Anda pun boleh memilikinya !!Ketahui bagaimana korg actually boleh JIMAT sehingga RM700 untuk satu set Premium Beautiful..!!!Mmg sgt murah…!!! Don’t worry… Nak tanya2 dulu pun boleh, dik.. tak beli pun tak per…Sbb kak Mawar nak korg faham betul2 apa itu Premium Beautiful… ok.. FREE CONSULTATION utk pembaca blog…

Continue Reading
korset, pakai

Mudah jer nak pakai korset Premium Beautiful ni..

Assalamualaikum readers yang dikasihi sekelian, Hopefully you all dalam keadaan sihat sejahtera sentiasa. Always be positive yaa… Ok uollz hari ni I nak share pasal bagaimana mudahnya sarung korset Premium Beautiful ni. Dan bagaimana nak basuh supaya tiap2 hari boleh pakai korset ni. Sesetengah orang tu, belum apa2 dah mengeluh dan mengata.. nak kena bangun sejam lebih awal laa… boleh…

Continue Reading
angin, korset, urut

Premium Beautiful – buang angin dalam badan

Assalamualaikum, Hari ni nak share dengan you all satu cerita best. Balik kerja baru2 ni, I pergi ‘servis’ badan.. mengurut dengan bidan masa I bersalin dulu. Rasanya dah hampir setahun I tak pergi ‘servis’ badan I ni. Bukan apa, mana2 urat cekang tu nak perbetul balik, peranakan yang turun tu nak diangkat balik.. Actually, I memang recommend sesi mengurut ni…

Continue Reading