harga

Adoiii… ‘Stress’nya akuuu…

Assalamualaikum.. Apa khabar you all hari ni? Hopefully you all dalam keadaan sihat sejahtera. Kalau ada stress sikit2 tu biasa laa… Kalau dah sampai tahap tak boleh nak handle lagi, apa kata kita serah semuanya kepada Allah… biar Dia yang tentukan apa akan jadi seterusnya… Bismillahitawakkaltu A’lallah wala haulawalaquwwatailahbillahila’liyyila’dzimmm.. In sha Allah.. bila beban tu […]

Harga barang semakin naik – jom buat side income

Assalamualaikum, Hari ni keluar berita tambang pengangkutan awam naik 22%. Harga minyak hari tu turun sekejap jer. Sekarang dah naik balik. Lepas ni harga apa lagi nak naik pun tak tau. Apa2 pun, barang keperluan asas mesti akan terkena tempiasnya. Kita macam mana? Kalau setakat nak mengeluh jer, tak der gunanya. Harga barang tetap akan […]

Skip to toolbar