bisnes

HaiO bisnes MLM penipu?

“Bisnes apa ni? Cari2 orang? Piramid ker? Ish… penipu nihh…” Multi level markerting? Direct selling? Selalunya cepat jer melingkupp…!! “ “Saya mmg nk berniaga.. tapi sy tak suka laa cari cari org ni…” Wow.. sabar jer la kan. Kdg2 rasa mcm boleh berdarah telinga, hati, jantung, air mata etc etc.. hahaha… Actually, boleh jer kalau nak berniaga sendiri yg tak…

Continue Reading
bisnes

Seminar Magnet Rezeki

Assalamulaikum readers, Alhamdulillah kerana telah diberi peluang oleh Allah utk berada di majlis ilmu yg penuh dgn ilmu2 kerohanian bersama2 Master Trainers TLC. Majlis bertempat di dewan kuliah Fakulti Sains dan Teknologi Maklumat, Universiti Malaya, Bangsar. Team kak Mawar seramai 8 orang dari Kedah pun datang utk sesi ilmu kali ni. Mmg kak Mawar salute habis diorg ni sbb sanggup…

Continue Reading
bisnes, Bonus, sedekah

Yayy… Bonus Day…

Alhamdulillah… duit bonus HaiO dah masuk… Yaayyy…!! Masing2 seronok tak tau nak habbaqq…!! Ada yg dpt 2 angka, 3 angka, 4 angka…  Dpt byk mn pun, jgn lupa bersyukur ya. Bila teringat balik mcm mn last month kita bekerja kuat, dapat jer bonus hari ni, dia punya kemanisan tu mmg meresap masuk ke dlm jiwa lah.. Best sgt…!! Salute kpd…

Continue Reading
bisnes, pimpin, roadshow

Pilih lah leader yg hebat utk memimpin kita

Assalamualaikum readers semua. Semoga semuanya sentiasa dilindungi Allah dan bertambah2 lagi rezeki masing2.Baru2 ni group bisnes kak Mawar iaitu Top Leaders Circle telah mengadakan roadshow seluruh Malaysia bermula dari Kuala Lumpur, Johor, Terengganu dan Kedah. Woww.. tak sangka yaa… Leader TLC ni sangat mengambil berat terhadap semua rakan2 kongsinya seluruh Malaysia. Walaupun CDM Salha Zain dah berada di puncak kejayaan,…

Continue Reading
berniaga, bisnes, hai-o, produk, promotion, untung

Income RM 5000 dalam 3 bulan..??? Biar betul..!!!

Assalamualaikum readers semua, Kak Mawar doakan semua berada di bawah lindungan dan rahmat Allah sentiasa. Apa2 pun mengadulah kepada Allah, berserah lah kpd Allah, berharaplah kpd Allah…  Rata2 orang yang kak Mawar explain pasal bisnes ni, diorang macam tak berapa yakin dan takut2. Ada jugak yang nak return cepat dan banyak. First and foremost, kak Mawar nak bagitahu, bisnes ni bukan jenis…

Continue Reading
bisnes, mentor

Mentor menjadi inspirasi

Assalamualaikum readers semua.Kak Mawar doakan semoga semuanya berada di bawah lindungan dan rahmatNya.Ada orang bertanya, kak Mawar masih buat bisnes ni lagi ker..? Boleh bertahan yer… Alhamdulillah.. sekatakat entry ni ditulis dah nak hampir 2 tahun kak Mawar bersama2 bisnes ni. Bukannya tak biasa masuk bisnes MLM yg lain. Tapi entahlah… menjadi pulak kali ni. Syukur ya Allah atas segalanya.…

Continue Reading
bisnes, mentor, worldwide

Kat siapa lagi aku nak menjual niii…???

Assalamualaikum readers yang dikasihi, Alhamdulillah.. Hari ni dah hari ke 22, umat Islam menunaikan rukun yg ke-3 semasa k.Mawar menulis entry ni. Harap ibadah kita ini diterima Allah dan semoga melimpah2 lagi Rahmat dan kasih sayang Allah kepada kita.  Dulu masa mula2 nk start bisnes ni, kak Mawar mmg risau, ada ker org nak beli produk Hai-O ni..? Kwn2 ofis tak ramai,…

Continue Reading
bisnes, minda segar

Kehebatan Minda Segar

Assalamualaikum lovely readers semua.. Kak Mawar doakan yang terbaik utk semua. Always remember yang kita ada Allah. Apa2 yang kita buat pun mesti dengan keredhaan Allah. Baru hidup berkat dan bahagia. Bila sebut pasal merealisasikan impian ni, rata2 kak Mawar tengok almost semua orang nak kan kehidupan yang lebih baik dari apa yang dia ada sekarang. Bila tanya.. apa impian…

Continue Reading
bisnes, TLC

Peluang berniaga bersama Top Leaders Circle (TLC)

Assalamulaikum readers semua, Hopefully semua dalam keadaan sihat, ceria dan sentiasa di bawah lindunganNya. Alhamdulillah.. masa I tulis ni, dah settle semua bab persekolahan anak2. Memang kalut gilerr.. dan dah banyak duit habis.. huhuhu… anyway, just ingat ini adalah satu pelaburan.. Insya Allah akan ada ‘return’nya nanti. Selamat bersekolah kpd semua anak2.. jgn lupa kpd pengorbanan ibu dan ayah yerr……

Continue Reading
bisnes, dengki, manusia

Jenis2 manusia yg kita akan berdepan dalam bisnes

Assalamualaikum readers semua.. Harap you all ceria dan positif sentiasa. Actually, kalau you all ceria dan positif, you all akan mengeluarkan aura positif tersebut dan menukarkan unsur2 negatif disekeliling kepada positif. Hari ni I nak share pasal liku2, susah senang berbisnes ni. Kepada sesiapa yang baru nak mula menceburkan diri dlm bisnes ni, harap korang cekalkan hati, tabahkan jiwa dan…

Continue Reading