bersalin

Say bye bye to hideous stretchmarks

Assalamualaikum lovelys !! Semoga tabah menjalani ibadah puasa ya.. Jumaat lps kak Mawar pergi fitting client yg dah 2 bulan bersalin. Sambil2 fitting tu, client tu cerita experience dia bersalin hari tu. Pastu cerita pula masalah2 yg dihadapi slps tu. Biasalaa… masalah2 yg diorg selalu luahkan kat k.Mawar antaranya perut buncit, peha besar, breast jatuh […]

PERHATIAN UTK IBU2 DLM PANTANG

Assalamualaikum lovely readers semua.Kak Mawar doakan yang terbaik utk anda semua. Be positive dan ceria selalu k..Kali ni kak Mawar nak list down kebaikan Premium Beautiful untuk ibu2 yg dlm pantang lps bersalin. This is why ramai ibu2 dlm pantang mencari korset ni. Premium Beautiful boleh membantu anda utk: ✔Mengeluarkan angin dlm bdn ✔Mengecut dan […]

Berpantang cara mudah dan berkesan

Assalamualaikum readers semua.. Hopefully uollz dlm keadaan sihat sentiasa. Sentiasa lah cari dan pilih nilai2 yang positif sahaja yer… Uollz tak kan rasa stressed.. Kepada ibu2 yang baru bersalin, syukur Alhamdulillah kerana diberi rezeki dan nikmat zuriat. Bukan semua orang dapat rezeki anak ni yer.. Bertahun2 kahwin, tapi tak der rezeki.. Berubat sana sini.. dari […]

Testimoni – berpantang dengan Premium Beautiful

Assalamualaikum… Hari ni nak share dengan you all semua testimoni-testimoni ibu-ibu yang menggunakan korset Premium Beautiful ni semasa berpantang. I ambil dari blog mentor i yang dah banyak pengalaman menolong ibu-ibu baru lepas bersalin untuk mendapatkan bentuk badan yang ideal kembali. Testimoni 1 – Bersalin secara cesarean (pembedahan) Ibu ini bersalin secara pembedahan untuk anak pertama […]

Skip to toolbar