angin

Buang angin dari badan – kentut, sendawa… puas.. haha

Assalamualaikum semua.. Hari ni dah hari keempat kita berpuasa ya. So far so good ker korg ? Harap2 mcm tu lah ya.. hihi.. Utk customer2 PB kak Mawar, ada apa2 masalah tak sepanjang 4 hari berpuasa sambil pakai PB ni ? Bg kak Mawar sendiri la kan, yg paling best skali berpuasa sambil pakai PB […]

Premium Beautiful – buang angin dalam badan

Assalamualaikum, Hari ni nak share dengan you all satu cerita best. Balik kerja baru2 ni, I pergi ‘servis’ badan.. mengurut dengan bidan masa I bersalin dulu. Rasanya dah hampir setahun I tak pergi ‘servis’ badan I ni. Bukan apa, mana2 urat cekang tu nak perbetul balik, peranakan yang turun tu nak diangkat balik.. Actually, I […]

Skip to toolbar