Uncategorized

Rahsia pulihkan tulang belakang bengkok !!

Aduuuiihhh… Makin berumur makin sakit belakang. Especially lps bersalin anak no 4 dulu.

Bila sakit tu, duduk mcm ni tak kena, duduk mcm tu tak kena. Habih gaya duduk dah… huhu..

Bila bangun pulak, nk start jalan tu dah sebijik mcm king kong jalan. Mengengkang semcm jer.. sbb sakit urat. Kui kui kui…

Kak Mawar tak cakap psl org lain k. Kak Mawar ckp psl diri k mawar sendiri.

Inilah salah satu sebab kenapa kak Mawar invest utk beli Premium Beautiful ni.

Kak Mawar tau… kak Mawar bukannya semakin muda. Yg mana dulu sakit sikit2, skrg semakin terasa kuat sakitnya.

Kak Mawar pakai Premium Beautiful pun ni bukan utk nak jadi model. Nk bg dadan lawa, langsing, melentik ker apa. Kalau dapat, alhamdulillah… Itu bonus jer..

Yg penting ialah utk nk jaga kesihatan. Sebabnya kak mawar tgk ramai adik2 muda2 lagi kluar masuk hospital. Kalau yg berumur 40an mcm kak mawar ni apatah lg. Lg cpt penyakit hinggap.

Alhamdulillah… dah 3 tahun ikhtiar pakai korset ni, sakit2 belakang mmg beransur hilang. Ehh.. okay la kan.. kalau dibiarkan dari dulu tak jaga, skrg ntah2 kena fisioterapi ker apa…

Apa pun semua rezeki kesihatan ni Allah yg bagi. Korset tu ialah ikhtiar dan usaha kita, asbab utk pulih.

“KETAHUI BAGAIMANA PENDERITA TULANG BELAKANG BENGKOK BOLEH PULIH SEPENUHNYA “

Kerja ofis dah 18 thn. Duduk seharian dpn komputer. Badan bongkok. Tiap2 hari rutin yg sama. Mau taknya tulang belakang ni jem…

Kalau la korg boleh try kan, masa mula2 fitting Premium Beautiful ni, once jer sarung Long Bra, terus korg akan rasa sedap sgt. Especially kat tulang belakang.

Ada 6 cakuk kat belakang. Mmg lebar. Rasa dia grip badan korg tu mcm kena urut. Urat2 belikat seperti dah kena adjust. Duduk balik kat tempat asal. Lenguh2 kat bahu korg pun akan rasa lega sgt.

Ini baru Long Bra. Utk kesan yg optimum, seeloknya korg balut sekali lagi pinggang korg dgn Waist Nipper. Yang mcm bengkung tu.  Ya Allah… yg ni mmg korg akan rasa effect dia dari atas belakang sehingga bawah pinggang.

Yg mana tulang belakang yg mula membengkok tu, in sha Allah boleh diperbetulkan balik. Korg just pakai jer 8 jam sehari. Posture korg akan jadi lebih menegak. Lebih cantik. But unbelievably very very comfortable.

Jgn terkejut pulak kalau korg rasa hangat suam. Ini semua adalah tindakbalas FIR. Ia mampu melancarkan darah korg sebenarnya. In sha Allah tak der lagi rasa kebas2 kat anggota bdn.

Kak Mawar faham, aktiviti2 seharian kita byk menyumbang kpd sakit belakang ni.

Dukung anak. Angkat bakul berisi pakaian utk dijemur. Sental bilik air. Memasak. Mop lantai. Atau berdiri lama di tempat kerja. Angkat kotak. Tolak trolley. Kak Mawar faham sgt.

Actually kak Mawar nak sgt kalau kita dpt kekalkan kesihatan tulang belakang kita walaupun sehingga usia2 emas nanti.

Skrg mmg kita kuat. Mmg kita gagah. Mmg kita lasak. Kononnya “what men can do, women can do it better”. Cewahhh…

Tapi just imagine. Alangkah seronoknya bila tua2 nanti kerja2 ibadah tak terganggu. Masih kuat beraktiviti dgn anak cucu. Tak perlu ambil ubat sakit urat. Bestnyaa…

Anyway, yg sedang cari jln alternative utk berubat sakit belakang, Kak Mawar sedia membantu dan menjawab setiap soalan korg psl korset ni.. k..

 

Just pm/wsapp :

https://www.wasap.my/60125676475

www.mawardusqie.com

 

#PremiumBeautiful

#PremiumBeautifulExpert

#TopLeadersCircle

#PBAngels

#BisnesBermentor

#MulaDgnRM50jer

#BonusLumayan

#2GajiSebulan

#PremiumBeautifulKedah

#PremiumBeautifulPenang

#PremiumBeautifulPerlis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*