bisnes

HaiO bisnes MLM penipu?

Bisnes apa ni? Cari2 orang? Piramid ker? Ish… penipu nihh…”

Multi level markerting? Direct selling? Selalunya cepat jer melingkupp…!! “

“Saya mmg nk berniaga.. tapi sy tak suka laa cari cari org ni…”

Wow.. sabar jer la kan. Kdg2 rasa mcm boleh berdarah telinga, hati, jantung, air mata etc etc.. hahaha…

Actually, boleh jer kalau nak berniaga sendiri yg tak perlu buka cawangan mcm ni. Tapi kalau satu hari 5 jam berniaga, apa yg masuk pada hari itu, itulah jer lah rezeki korang.

Meh Kak Mawar nak ajar satu perkataan ni –

“NETWORK”.
 
Kenapa network..???
Percaya tak.. dgn networking, kalau korang ada group seramai 20 orang, setiap sorg berniaga 5 jam sehari, korang akan dpt rezeki seperti bekerja 100 jam sehari?
Kerja spt biasa tapi income berganda2. Itu baru 20 org…  kalau ada 200 org… 2000 org…??
Faham ke faham konsep ni?
Actually, tak der yg mustahil dlm biz ni yer…
 
Kak Mawar nak korang buka mata luas2 dan tengok disekeliling…
Tak payah jauh lah.. cuba tgk restoran fast food cth: KFC, McDonald… even nasi kandar cth: Pelita, Nasmeer..  ada berapa byk cawangan(network) seluruh Msia..??
How about stesyen minyak…?? Bersepah sana sini…
Hypermarket Giant, Tesco, Mydin…??
Haa… nampak tak kenapa diorg buka cawangan…??
Bisnes, kalau ada cawangan sana sini barulah best!! Baru betul2 berniaga!!!
Macau mana nak buka cawangan? Ok. Yg tu korang jgn bimbang sbb in sha Allah kak Mawar and team akan guide satu persatu sampai jadi.
Teringat kata2 CDM Salha Zain…
“Cuba tengok Datuk Vida tu.. Korang ingat dia duk melaung2 ‘Qu Puteh, Qu Puteh’ tu sorg2..?? Agent2 dia seluruh M’sia tu dah ada beribu orang kuttt… Nak besarkan network, nak income berganda, mesti kena cari agent.. buka cawangan di setiap pelusuk negara M’sia ni..”
 
Tak reti nak cari orang…??
Sebenarnya korang tak perlu pun cari org. Orang yg akan datang cari korang!!!
Hahaha…. macam mana tu? Jawapannya ada pada kami. Malah lebih best, sbb kami ada jalan shortcut yg lebih mudah, berkesan dan cepat.
Bagaimana kami ada jalan shortcut?  Sbb mentor2 kami dah laluinya dulu sebelum kami. Kami dibimbing terus kpd target.
Dan hasilnya??
Sgt menakjubkan!!! Kak Mawar sendiri pun rasa tak percaya. Kak Mawar punya  group sales dah mencecah RM 300k dlm masa yg singkat.
Susah ker??
Actually, tak susah mana pun. Yg penting, RAJIN.
Kak Mawar rasa la kan, mana2 bisnes pun yg kita buat, kalau tak ada sikap RAJIN ni, mmg ke lautlah jawabnya. Betul tak?
Alhamdulillah… Berpandukan guideline yg dibimbing oleh mentor, ramai yg dah berjaya. Even rakan2 kongsi kak Mawar sendiri pun hari2 update mengenai peningkatan sales masing2. Best ker sgt best??? 😊
Apa2 pun, kita wajib kena yakin yg rezeki semua dari Allah. Allah Maha Pemberi Rezeki. Bila berdoa, berdoalah dgn bersungguh2. In sha Allah diperkenankan.
Meh cuci2 mata tgk aktiviti team kak mawar yg berniaga dgn company yg dikatakan penipu ni. Ntah kat mana menipunya pun kak Mawar tak tau lah.
 
 
 
Nak jadi sebahagian dari keluarga kami?
Just wsapp utk sebarang pertanyaan :
❤Love❤,
Kak Mawar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*