bersalin, perut buncit, premium beautiful, selulit

Say bye bye to hideous stretchmarks

Assalamualaikum lovelys !! Semoga tabah menjalani ibadah puasa ya..

Jumaat lps kak Mawar pergi fitting client yg dah 2 bulan bersalin.

Sambil2 fitting tu, client tu cerita experience dia bersalin hari tu. Pastu cerita pula masalah2 yg dihadapi slps tu. Biasalaa… masalah2 yg diorg selalu luahkan kat k.Mawar antaranya perut buncit, peha besar, breast jatuh dan selulit.

Hmm… sebenarnya kan, yg korg nampak tu yg luaran jer tau. Yg dalaman tu, kalau korg boleh nampak, silap2 panjang lagi list aduan tu… hahaha…

 Anyway, client ni beranak sulung, muda lagi, so nak fittingkan Premium Beautiful mmg tak der masalah. Sbb lemak2 lps bersalin tu masih lembut dan mudah dibentuk. (Actually this is why PBExpert sgt2 suggest utk pakai korset masa dlm pantang lagi.)

And right after fitting jer, terus dia terjerit kecil “SELESANYAAAA… !!! LEBIH SELESA dari bengkung panjang yg lilit2 masa dia pakai dlm pantang tu !!”

 Pastu tgk pulak kat cermin, terus nampak shape badan yg sebelum ni mengembang dgn jayanya. Haha.. dan yg dia paling suka sekali ialah bagaimana PB ni membentuk dan mengangkat balik aset2 dia yg jatuh tadi.

Alhamdulillah.. Syukur !!

Kalau korg happy, k.Mawar lagilah berlipat ganda kali happy. 😁 Seronok sgt tau dpt bantu wanita2 yg mempunyai masalah2 seperti ini.  ❤❤❤

To those yg nak tanya2 psl korset ni dulu pun boleh, just contact k.Mwr anytime ya.

In sha Allah, k.Mwr akan cuba bantu mana yg boleh.

Yg penting biar korg puas hati.. k..

Love,

Kak Mawar

Wsapp :

https://www.wasap.my/60125676475

 

 

 

#PremiumBeautifulExpert

#TopLeadersCircle

#PBAngels

#BusinessBermentor

#PremiumBeautifulKedah

#PremiumBeautifulPenang

#PremiumBeautifulPerlis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*