Min Kaffe, promosi

Promosi Min Kaffe : 1st – 30th June 2017

Assalamualaikum readers semua..

Haa.. ni kak Mawar ada good news nak war2kan. 

Utk peminat2 Min Kaffe semua, skrg ada promosi yg sangat menjimatkan. Tapi korg kena cepat ya. Sbb promosi ni hanya berlangsung sepjg bulan June 2017 shj.



Beli 12 kotak Min Kaffe hanya dgn harga RM 319.

Selalu kita beli sekotak RM 33.
Tapi dgn promosi ni, sekotak jatuh RM 26.60.

Sangat2 murah !!!
Kalau sebulan korg consume sekotak, dgn promosi ni, korg dah buat stock utk setahun.

Mmg sangat2 berbaloi !!!

Untuk nak dptkan harga ni, korg just kena daftar sbg ahli sebyk RM50 saja.

Bila dah daftar, korg boleh menikmati harga2 ahli/special/diskaun dari pihak syarikat.

Bukan setakat kopi saja, produk SHOM (Sahajidah Hai-O Marketing) mempunyai berbagai produk yg berkualiti. So, korg boleh enjoy semua produknya yg mmg hot selling items lah !!

Utk sebarang pertanyaan, boleh contact kak Mawar ya. Kak Mawar juga mencari agen dropship atau sesiapa sj yg nak berniaga. In sha Allah, kak Mawar akan guide sampai jadi. Setakat sebulan pendatapan 3 – 4 angka tu, no hal lah. Janji follow jer guideline yang diberi.. k..

Love,
kak Mawar.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*