premium beautiful, waist nipper

Dah pakai PB tapi lemak ketiak dan punggung masih menggeleber !!

Assalamualaikum readers. 
Terima kasih singgah ke blog kak Mawar ni ya.


Ehehe… sorry ya.. kak Mawar tergelak dulu dgn kerenah client kak Mawar sorg ni. Ehh.. bukan nak menghina ker apa.. Sbb dia beria2 cerita dgn gaya skali. Actually, kak Mawar pun tak tau nak ckp apa lg dah bila dia dtg bgtau…
 
“Kak Mawar… pinggang saya dah cantik skrg… dah stay shape cantik tu, walaupun buka Waist Nipper ni..
Tapi… kat area ketiak dan punggung, lemak2 masih menggeleber laa…”
 
Fyi, client ni beli Waist Nipper jer dulu sbb nak kempiskan perut dia yg buncit. Masa beli dulu, dia bgtau, dia dah ada korset jenama lain… yg jenis fullset 1 piece tu. Dari bra sampai girdle, 1 piece, mcm jumpsuit tu. So, dia tak nak ler beli Premium Beautiful 1 set. Dia just nak beli Waist Nipper jer, sbb dia ingat korset jumpsuit dia tu sama fungsi mcm Long Bra dan Long Girdle Premium Beautiful. Bila dia dah berkeras, Kak Mawar pun yer kan ajer.. setelah explain pjg lebar pasal full set Premium Beautiful. 

Dia pakai Waist Nipper kat atas korset jumpsuit dia.  Bila dah 6 bulan pakai Waist Nipper dgn korset jumpsuit tu, dia noticed yg perut dia mmg dah kempis, spare tyre kat pinggang mmg totally gone, malah pinggang dia mmg terbentuk cantik mcm model.

Cuma, yg dia sedih dan terkilan tu, ialah bahagian bawah ketiak, breast dan punggung. Aduhhh… masih menggeleber laa. Lelemak ketiak masih tersembul sampai bahagian belakang badan tu haa.. Breast dan punggung masih jatuh. Peha masih besar dan berselulit.

Kak Mawar diam jer laa… tak der la hentam dia balik sbb dulu masa dia nak beli 1 set Premium Beautiful tu, berkira sgt. Haa… kan dah terkeluar. Hahaha…

Anyway, ini adalah satu contoh terbaik keberkesanan fungsi FIR dlm Premium Beautiful kpd badan wanita. Area yg pakai Premium Beautiful, badan jadi cantik dan tiada lemak. Area yg tak pakai PB, bentuk badan masih mcm tu jugak. Seperti tiada kesan.

Dgn teknologi dari Jepun, US, Taiwan dan Jerman, Premium Beautiful ni mampu mengalihkan lemak2 ke tempat2 yg sepatutnya dan membakar lemak berlebihan. Hmm… Harap2 dia faham lah kenapa semua PBExpert suggest utk pakai fullset Premium Beautiful masa mula2 beli dulu. 

Ok.. sekian sharing2 dari kak Mawar utk kali ni. Kalau uolz berminat dgn Premium Beautiful ni just contact kak Mawar ya. Don’t worry… kalau nak tanya2 dulu pun boleh. Tak der masalah. Kak Mawar nak uolz betul2 puas hati.. k..

Love,
kak Mawar
 
Wsapp :
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*