angin, premium beautiful

Buang angin dari badan – kentut, sendawa… puas.. haha

Assalamualaikum semua..
Hari ni dah hari keempat kita berpuasa ya. So far so good ker korg ? Harap2 mcm tu lah ya.. hihi..
Utk customer2 PB kak Mawar, ada apa2 masalah tak sepanjang 4 hari berpuasa sambil pakai PB ni ?
Bg kak Mawar sendiri la kan, yg paling best skali berpuasa sambil pakai PB ni ialah bila angin keluar dari badan. Bila sendawa tu, rasa legaaa sangattt !!. Perut tak sebu atau kembung.

Kak Mawar juga perasan la kan, bila angin keluar, rasa lapar tadi hilang terus. Hahaha… Agaknya yg selama ni yg membuatkan kita rasa lapar tu, adalah angin yg mula terkumpul dlm perut kosong tu kut noo.. Bila angin ni keluar, in sha Allah.. tak der masalah perut kembung bagai.
Eh.. actually kan, mmg bagus tau kalau angin keluar mcm ni.
Korg pernah rasa tak, bila badan berangin, angin tu naik sampai ke kepala. Pastu sakit kepala. Bila urut, angin keluar, sakit pun lega. Bukan setakat sakit kepala jer. Mcm2 sakit lagi org experience bila badan berangin ni. Sengal urat la.. sengkak dada la… pedih ulu hati la… Kalau sakit tu mmg sakit sgt.. rasa badan low battery habis.. satu kerja pun tak larat nak buat. Betul tak.. heheh..
(bukan nak mengelak makk !! )
So, mcm mn Premium Beautiful ni boleh keluarkan angin dari badan ?

Ok, first of all, dia punya grip lah. Siapa2 yg pakai PB ni, mesti automatic terpacul dari mulutnya “Sedapnya dia grip pinggang/badan !!” / “Selesanyaaa.. “. 

Haa.. bila badan kita dipegang kemas oleh PB ni, perut kita mmg tak longgar. Angin luar mmg tak akan masuk. Tapi angin dari dlm badan yg keluar.

Sebenarnya, angin yg dlm perut tu ialah gas yg terhasil dari pencernaan makanan. Sbb tu, kdg2 kita dengar sesetengah org tak boleh mkn cempedak /  ubi kayu / pulut / etc.. “Berangin badan” katanya. Proses pencernaan dlm bdn dia mungkin menghasilkan gas terhadap mknn2 ni. Dgn pemakaian PB, in sha Allah, gas2 nilah yg akan dikeluarkan melalui proses sendawa atau kentut.
Logik tak.. kalau perut longgar, gas2 tadi mcm susah nak keluar. Logik kan ? Haa… that’s why, bidan yg mengurut kak Mawar bersalin dulu pernah pesan, jgn pakai seluar longgar2. Angin susah nak keluar. Kalau boleh, pakai lah bengkung atau girdle atau apa2 jer lah yg boleh membuatkan perut terikat kejap.
Satu lagi feature Premium Beautiful ni ialah fungsi Far Infrared Rays (FIR) dia lah. Mmg susah org nak faham dan percaya sebab FIR ni benda yg tak nampak. Tapi org akan terkejut dgn hasil atau kesan FIR ni kpd badan mereka. 

Kalau bab angin ni, ada customer kak Mawar tu, sebaik sarung jer PB ni, dia sendawa dan kentut tak berhenti2. Malu dia.. hehe.. Tapi kak Mawar kata, bagus la mcm tu. Itu satu petanda yg FIR ni mmg berkesan ke atas badan dia. 

Sebenarnya, mana saluran2 yg selama ni tersumbat, akan di’clear’kan oleh FIR ni. Lambat atau cepat, mmg berbeza utk setiap customer. Tapi mostly, mmg instantly nampak perubahan atau kesan FIR tu.  Bukan kesan buruk ya… kesan ke arah penyembuhan dan kebaikan badan la yer…
So, sbg kesimpulannya, apa yg kak Mawar boleh katakan, pemakaian Premium Beautiful ni bukan sekadar utk nak kurus atau nak cantikkan badan semata2 ya.. 70% adalah utk kesihatan dalaman wanita. Nak nampak cantik luaran mmg nak kena rawat dulu organ2 dalaman kita tu. Bila kesihatan dalaman kita dah tip top, automatically, terserlah kecantikan pada luaran.

Ok ladies, kalau dah rasa tak sedap badan, atau badan dah tak fit.. perut rasa geleber dan longgar jer, korg boleh jer contact kak Mawar yer.. 

Don’t worry lah.. Nak tanya2 dulu pun boleh.. No problem.. k..

Love,
kak Mawar

Ok ladies.. Ada promo raya skrg yer.

Nk tahu details, boleh pm kak Mawar terus : 012 5676475



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*