back pain, langsing

Badan lebih langsing dari anak dara dulu



Hmm.. dah ler sakit belakang hilang, bdn pulak jadi lebih langsing dari anak dara dulu.


Wowww.. awesome la customer ni explain dgn sepenuh hati. Mmg dia happy sgt2.


Dpt bdn lebih langsing dari anak dara dulu tu bila tau… bila dah lahirkan anak kedua tau !! Sbb konsisten pakai PB. Daaah settle satu problem – bdn naik bagai dipam2 slps beranak. Kebanyakan wanita mmg takut sgt lah masalah ni. Kak Mawar sendiri pun mmg naik berat badan lps bersalin ni. Tapi dah nasib jumpa Premium Beautiful ni lewat. Kak Mawar start pakai korset ni bila anak ke 4 dah berumur 7 tahun. Tapi alhamdulillah… masih boleh dapat balik bentuk badan ideal. 


So kalau korang yg baru bersalin anak pertama tu, mmg lagi2 cepat la dpt balik bentuk badan idaman dgn pemakaian korset Premium Beautiful ni. Sbb tu mmg kami PBExpert, suggest pakai Premium Beautiful ni dari awal2 lagi. Lagi awal lagi bagus. Jangan tunggu bila badan besar baru nak start pakai.

Magicnya tu terletak di FIR dlm setiap helaian fabrik Premium Beautiful ni. Eh dik.. Di setiap helai benang tu yer.. bukan yg jenis biji2 yg digam atau ditampal pada kain tu. So, ini mmg lebih efektif lah.. sbb semua permukaan kulit kita terkena FIR tu. 

Ada client kak Mawar tu, dlm masa seminggu dah boleh rasa perubahan dah. Mula2 tu pakai cakuk pertama tu mmg siksa lah. Tapi lepas 7 hari dah boleh pakai cakuk ketiga. Mmg ketara sungguh lah.. Nak2 lagi ibu2 yg baru lepas bersalin tu. Lemak2 badan tu masih lembut dan mudah dibakar atau dibentuk. 

Selain dari pembakaran lemak, FIR pada long girdle juga menolong memperbaiki kesihatan rahim selepas proses bersalin. Luka2 dalaman dan luaran cepat sembuh dan kering. Saki baki darah nifas pun semua keluar habis. Mmg bersihlah sistem peranakan kita tu. Oh yes… yg paling best, bau miss V yg kurang enak slps bersalin tu, mmg hilang terus. Ini petanda miss V dan sistem peranakan berada dlm proses penyembuhan yang cepat.

Dan yang paling best sekali result dia laa… Percaya tak.. Nnt bila anak2 dah besar, badan pun masih melentik lagi. Sampai org pun naik confuse, ni adik bradik ker..?? (dlm hati… yahuuuuuu… ekekeke…)

Kalau customer sendiri yg bgtau mmg berbaloi pakai Premium Beautiful ni, kak Mawar just angguk dan senyum jerr… 

Ok ladies.. Ada promo raya skrg yer.

Nk tahu details, boleh pm kak Mawar terus : 012 5676475



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*