darah nifas, keluar darah nifas, naikkan rahim, pantang, premium beautiful, rahim, susu badan

PREMIUM BEAUTIFUL – BANYAKKAN SUSU BADAN

Assalamualaikum readers semua..
Kak Mawar doakan semuanya di bawah limpahan kasih sayang dan rahmat Allah. Sentiasa ceria dan positif ya..

Ok.. hari ni kak Mawar nak cerita pasal seorang pengguna Premium Beautiful ni. Actually dia pakai Premium Beautiful ni since anak dara lagi. Sekarang anak dia dah dua orang. Still pakai sehingga sekarang. Pendek kata mmg pengguna tegar lah..

Apa yang kak Mawar nak cerita kat sini ialah pengalaman beliau memakai Premium Beautiful ni semasa pantang. Korang tau.. dalam 2 – 3 hari bersalin, terus dia sarung Premium Beautiful ni.. Mak bidan pun tak datang urut lagi.. Actually Premium Beautiful ni mmg membantu support rahim, mengeluarkan saki baki darah nifas, dan memperbanyakkan susu badan. Pakai lah dulu sementara tunggu mak bidan datang mengurut.. ye tak.. At least tak der lah badan masuk angin ke aper.. Mak bidan sekarang pun bukan main lagi busy nyer.. siap kena buat appointment sebulan lebih awal.. hehehe… Haa..Ni lah fungsi utama FIR dalam setiap helaian fabrik Premium Beautiful ni. Hebat kan..?

Lepas berurut dan naikkan rahim bagai, lagi banyak susu badan keluar. Ni yang bidan2 selalu bg tau tu.. kalau rahim terletak cantik di posisi asal, susu badan akan keluar dengan lancar. Bila bercakap pasal Premium Beautiful ni dpt memperbanyakkan susu badan, mmg salah satu kelebihan Premium Beautiful ni ialah cup bra dia telah direka khas seperti bentuk piramid supaya payudara kita terletak elok tanpa stress.

Payudara akan disokong dengan baik.. Walaupun berat dengan air susu, tapi tak der pulak rasa sakit sebab tertarik ke bawah. Design cup bra spt piramid ni juga memastikan nipple kita tidak tertekan ke dalam.. tapi tak pula nampak tajam semacam jer.. heheh.. just nice jer..

Korang nak tahu berapa banyak susu keluar..?? Haa.. just imagine semasa sis ni menyusukan anak sebelah kanan, dia terpaksa tadah sebelah breast lagi dengan botol susu. Habis menyusu jer, penuh botol yang ditadah tu..!!



Anak dia mmg sentiasa kekenyangan minum susu… Tak der pun topup2 dgn susu tin. Dalam sebulan jer berat baby dah mencapai hampir 6 kilo… Uuuuiiii… bambam nyerrr… pastu sihat dan kuat daya melawan penyakit pula tu… mmg dpt susu ibu yg berkualiti..!! 

Untuk wanita2 di luar sana, mmg kak Mawar rekomen sangat lah pakai Premium Beautiful ni. Ia dapat menjaga kesihatan wanita secara keseluruhan tau. Memang sangat berbaloi lah ada satu set Premium Beautiful ni.. !!!

Ok ladies, untuk maklumat lanjut, boleh hubungi kak Mawar di : 012-5676475

Wasalam.


















1 thought on “PREMIUM BEAUTIFUL – BANYAKKAN SUSU BADAN

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini http://www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*