900 kalori, bakar lemak, FIR, kalori, premium beautiful

Bakar 900 kalori dengan Premium Beautiful

Assalamualaikum lovely readers semua,
Kak Mawar doakan yang terbaik untuk you all. Semoga ceria dan positif selalu..

Salah satu ciri istimewa korset Premium Beautiful ni ialah terdapatnya unsur Far Infrared Rays (FIR) dalam setiap helaian fabriknya. So, apa kelebihan FIR ni.. actually, ia banyak manfaat kepada badan manusia. Dan untuk entry kali ni, kak Mawar nak sharing apa yang dah berlaku kepada customer tegar Premium Beautiful ni… haaa… termasuk ler kak Mawar sendiri.



Tahu tak korang dengan pemakaian korset Premium Beautiful ni selama 8 jam sehari, ia sebenarnya boleh membakar sehingga 900 kalori..?? WOWW..!! Banyak tu… Yes ladies.. infact, you all tak perlu buat apa2 senaman atau diet sampai rasa macam nak pengsan pun. But of course, kalau senaman, lebih la lagi bab bakar kalori tu. That’s why ada custormer kak Mawar yang buat senaman sambil pakai Premium Beautiful ni, lagi cepat turun berat badan.. Yer lahh… bakar kalori 2 kali ganda… memang berpeluh sampai lencun baju.. Memang terasa sangat badan jadi ringan selepas tu.. Best sangat..!!

Sama juga dengan pengambilan makanan. Yes.. memang betul korset Premium Beautiful boleh membakar sehingga 900 kalori setiap hari. Tapi kalau you all melantak sehingga 2000 kalori pun tak der gunanyer… Pemakanan kita pun kena jaga juga… Well… sekali sekala tu tak per laa.. dah teringin… nak buat mcm mana kannn… But cuba try ambil byk fiber dan makanan yang kurang kalori… kenyang serupa tu jugak… tapi lebih sihat… After 3 months, confirm you all akan lihat perubahannya.. In shaa Allah…



So, apa yang berlaku kepada customer2 tegar Premium Beautiful kak Mawar ni ialah, diorang ni mmg disiplin pakai korset ni selama 8 jam sehari. Senaman..? Tak juga… tapi kalau berjalan setiap hari dari tempat parking ke office tu, dikira senaman juga la tu… bakar juga kalori di situ.. Diorang ni tak makan ker..? Makan juga… tapi bila diorang pakai korset ni, nak tambah nasi mcm zaman melantak tak hengat dunia dulu dah macam tak boleh dah.. Makan sikit pun dah rasa kenyang.. All thanks to Waist Nipper yang dah jadi macam pelindung supaya tak terlebih makan… Haa.. kan best tu… Just imagine kalau pergi makan dengan pakai baju longgar2… spt baju kelawar tu… haa… tambah nasi 3 pinggan pun tak rasa kenyang lagi… 

Ada di antara diorang ni yang bagi tau Waist Nipper dah longgar laa… pastu tanya boleh alter bagi kecik ker… Ada juga yg bagi tau, baju lama semua dah longgar… terpaksa sedekah kat saudara mara… sekarang boleh share baju dengan anak2.. Woo hoooo… Bestnyer dengar kann… tapi itulah hakikat nya… Siapa yang dah pakai korset Premium Beautiful ni saja yang tahu keajaiban baju dalam istimewa ni…

Rasa2 mcm nak tahu lebih lanjut pasal korset ni boleh lah hubungi kak Mawar : 012-5676475

Wasalam.







Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*