murah, tipu

Premium Beautiful penipu ?

Assalamualaikum,

Hari ni nak share dengan you all mengenai tuduhan-tuduhan negative yang dilemparkan kepada kami yang buat bisnes ni. Especially bab pakaian dalam eksklusif Premium Beautiful yang dikatakan penipu dan tiada kesan langsung kepada si pemakainya.

Betul ke Premium Beautiful ni tipu? Ada juga orang claim yang harga sebenar korset ni tak lebih dari RM500 pun. Pastu bila pakai rasa gatal-gatal dan tak kurus-kurus pun. Bayar sampai ribu riban tapi hasilnya hampehh..

Hrmmm.. bagi pengalaman I sendiri, setelah memakai korset Premium Beautiful yang dah hampir 5 bulan ni, I sangat puas hati dengan hasilnya. Bila orang dah tegur badan cantik dan kurus sekarang, tak kan nak kata Premium Beautiful penipu lagi kut.. Apa pun, meh kita tengok balik di mana salahnya yang membuatkan orang kata PB ni tipu..

1. Pakai tapi tak kurus-kurus pun
Ok.. satu jer I nak tanya.. Ada tak pakai korset ni selama 8 jam sehari? Korang kena konsisten dan berdisiplin bila pakai korset ni. Bukan pakai masa nak pi makan kenduri jer… atau hadir ke event2 esklusif jer.. I pakai tiap2 hari walaupun Sabtu dan Ahad.. mula2 pakai dulu memang rasa macam.. eh.. betul ker Izyan bagi saiz yang betul ni? Rasa semput, nak pitam semua ada… tapi Izyan suruh I bertahan untuk seminggu.. dan I gagahi jua.. Finally bila dah lepas dua minggu, I mula rasa selesa. Rasa sedap bila korset ni grip badan macam baby pakai barut gitu. Aset2 pun tak der la bergoyang sana sini bila berjalan. Rasa kejap dan kemas. Minggu ketiga dah boleh pakai cangkuk no. 3. Jadi, rasa2 Premium Beautiful ni penipu ker ??

2. Ketat sangat atau longgar sangat.
Yang ni you all kena hati2 masa nak beli korset ni. Korset ni bukan datang dalam saiz S, M atau L. You all mesti dapatkan ukuran yang tepat untuk pemakaian yang selesa. Dan sila dapatkan khidmat ukuran dari ajen2 yang terlatih sahaja. Jangan sesekali beli yang second hand atau pinjam korset kawan. Kalau tak kena dengan saiz, contohnya saiz yang dibeli tu kecil, you all akan rasa sakit atau perit, susah nak bernafas dan seperti kena cucuk besi.. especially bahagian bra dan bawah ketiak. Dan kalau terlalu longgar pula, you all tak akan rasa grip di badan dengan kemas. Badan pun susah nak dibentuk.

3. Boleh dapat dengan harga lebih murah dari kilang
Betul ke ni? So far, I belum pernah jumpa lagi la Premium Beautiful harga bawah RM500. Kalau ada pun, you all akan beli ker? Barang murah belum tentu original dan berkesan. Ishh takut lah nak pakai. Karang nanti gatal2 la, tumbuh ruam laa… Syarikat juga dipersalahkan. Kalau beli gadget yang murah pun, sekejap jer jahanam. Lebih baik beli yang ori, mahal sikit tapi ada warranty dan puas hati. For your information, Premium Beautiful ni comes with lifetime warranty. Rosak, repair, rosak, repair.. sampai bila2..Tengok tu.. ada siapa2 yang boleh bagi warranty seumur hidup macam ni?

4. Kalau betul la Premium Beautiful ni penipu, kenapa tak ada orang buat laporan kat tribunal pengguna ker, atau pihak KDNK datang saman syarikat Hai-O ni. Premium Beautiful ni dah 20 tahun berada di pasaran. So far tak ada apa2 berita pun pasal korset ni penipu. Ada ker?

So I rasa bagi mereka yang rasa macam ditipu tu, cuba check balik kat mana yang tak kena. So, for those yang berminat nak pakai korset Premium Beautiful ni, jangan rasa takut kena tipu pulak. Please contact directly dengan ajen2 yang berpengalaman sahaja, ok ? Adios..

Nak tahu dengan lebih lanjut, boleh contact I di : 012-5676475 (Mawar)

Premium Beautiful – Sungai Petani.

5 thoughts on “Premium Beautiful penipu ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*