13 tips melancong dari pengalaman kak Mawar sendiri

Assalamualaikum semua.. Ada tak kat sini yg kaki melancong? Tak kiralah dalam negara atau luar negara. Macam mana persiapan korg sebelum pergi melancong ni yer? Apa yg perlu disediakan, apa yg nak dibawa.. Uisshh.. Kalau tak plan awal2 mmg kelam kabut dan carca merba nanti. Since ramai yg tanya apa yg selalu kak Mawar buat, […]

Premium Beautiful – beribu testimoni, result gempak, proven success

EH !! SAYA BENCI SGT TAU TAK !!!! Saya geramlah kak Mawar!! Geleber kat perut ni tak hilang2 pon!! Puas dah pakai losyen panas.. Puas jugak diet.. Saya ni kalau bab pil2 pelangsing ke apa ke saya tak berani nak makan sangat sebab menyusu anak.. Saya nak diet tapi memang selalu ke laut jer.. Nak […]

Bukittinggi Sumatera Trip

Assalamualaikum readers semua.. Kali ni kak Mawar nak bawa korg ikuti kisah vacation kak Mawar ke Bukittinggi, Sumatera Barat, Indonesia pd hari raya haji lps. Disebabkan semua nak ikut (adik2 dan emak) so, perancangan mmg kami buat awal2 lagi. Just imagine.. nak pergi akhir bulan Ogos. Start berbincang tu awal2 tahun lagi. Ye lah nak […]

Rahsia pulihkan tulang belakang bengkok !!

Aduuuiihhh… Makin berumur makin sakit belakang. Especially lps bersalin anak no 4 dulu. Bila sakit tu, duduk mcm ni tak kena, duduk mcm tu tak kena. Habih gaya duduk dah… huhu.. Bila bangun pulak, nk start jalan tu dah sebijik mcm king kong jalan. Mengengkang semcm jer.. sbb sakit urat. Kui kui kui… Kak Mawar […]

HaiO bisnes MLM penipu?

“Bisnes apa ni? Cari2 orang? Piramid ker? Ish… penipu nihh…” Multi level markerting? Direct selling? Selalunya cepat jer melingkupp…!! “ “Saya mmg nk berniaga.. tapi sy tak suka laa cari cari org ni…” Wow.. sabar jer la kan. Kdg2 rasa mcm boleh berdarah telinga, hati, jantung, air mata etc etc.. hahaha… Actually, boleh jer kalau […]

Seminar Magnet Rezeki

Assalamulaikum readers, Alhamdulillah kerana telah diberi peluang oleh Allah utk berada di majlis ilmu yg penuh dgn ilmu2 kerohanian bersama2 Master Trainers TLC. Majlis bertempat di dewan kuliah Fakulti Sains dan Teknologi Maklumat, Universiti Malaya, Bangsar. Team kak Mawar seramai 8 orang dari Kedah pun datang utk sesi ilmu kali ni. Mmg kak Mawar salute […]

Cameron Highlands – family vacation

Raya ke-5 — Family trip ke Cameron Highlands Tahun ni punya family trip, kami bercadang nak bercuti di Cameron Highlands. Dah semua adik beradik pakat balik kampung raya ni, so, semua dpt berkumpul serentak. Kalau tak mmg susah nk dpt cuti berkumpul mcm ni. Dari Jerteh Terengganu, kami bergerak ikut jalan ke Kuala Krai – […]

Say bye bye to hideous stretchmarks

Assalamualaikum lovelys !! Semoga tabah menjalani ibadah puasa ya.. Jumaat lps kak Mawar pergi fitting client yg dah 2 bulan bersalin. Sambil2 fitting tu, client tu cerita experience dia bersalin hari tu. Pastu cerita pula masalah2 yg dihadapi slps tu. Biasalaa… masalah2 yg diorg selalu luahkan kat k.Mawar antaranya perut buncit, peha besar, breast jatuh […]

Promosi Min Kaffe : 1st – 30th June 2017

Assalamualaikum readers semua.. Haa.. ni kak Mawar ada good news nak war2kan.  Utk peminat2 Min Kaffe semua, skrg ada promosi yg sangat menjimatkan. Tapi korg kena cepat ya. Sbb promosi ni hanya berlangsung sepjg bulan June 2017 shj. Beli 12 kotak Min Kaffe hanya dgn harga RM 319. Selalu kita beli sekotak RM 33. Tapi […]

Dah pakai PB tapi lemak ketiak dan punggung masih menggeleber !!

Assalamualaikum readers.  Terima kasih singgah ke blog kak Mawar ni ya. Ehehe… sorry ya.. kak Mawar tergelak dulu dgn kerenah client kak Mawar sorg ni. Ehh.. bukan nak menghina ker apa.. Sbb dia beria2 cerita dgn gaya skali. Actually, kak Mawar pun tak tau nak ckp apa lg dah bila dia dtg bgtau…   “Kak […]

Skip to toolbar