My beautiful life

. . . . 3D Art Museum – Amanjaya Mall, Sg.Petani Assalamualaikum, Ahad lepas bawa family pergi jalan-jalan ke Amanjaya Mall, Sg. Petani. Sambil ronda-ronda mencuci mata membelek baju-baju kat situ, ternampak ada iklan 3D Art Museum. Memang dah lama teringin nak pergi ke pameran macam ni. Adik kat KL post gambar-gambar yang sangat cantik […]

Premium Beautiful 2018 – khasiat, kelebihan, testimoni, informasi.

Lifetime Warranty exclusively for Premium Beautiful Kejap jer rasanya.. Dah 3 tahun kak Mawar pakai PB. Sampai sekarang masih pakai. Rasa best sgt macam mana dia support aset2 supaya tak bergegar longgar. Kak mawar mengaku.. memang sepanjang2 pemakaian Premium Beautiful ni kak Mawar pernah bg patah besi, tetulang kat Long Bra dan Waist Nipper tu. […]

13 tips melancong dari pengalaman kak Mawar sendiri

13 tips melancong dari pengalaman kak Mawar sendiri Assalamualaikum semua.. Ada tak kat sini yg kaki melancong? Tak kiralah dalam negara atau luar negara. Macam mana persiapan korg sebelum pergi melancong ni yer? Apa yg perlu disediakan, apa yg nak dibawa.. Uisshh.. Kalau tak plan awal2 mmg kelam kabut dan carca merba nanti. Since ramai […]

Bukittinggi Sumatera Trip

Assalamualaikum readers semua.. Kali ni kak Mawar nak bawa korg ikuti kisah vacation kak Mawar ke Bukittinggi, Sumatera Barat, Indonesia pd hari raya haji lps. Disebabkan semua nak ikut (adik2 dan emak) so, perancangan mmg kami buat awal2 lagi. Just imagine.. nak pergi akhir bulan Ogos. Start berbincang tu awal2 tahun lagi. Ye lah nak […]

HaiO bisnes MLM penipu?

“Bisnes apa ni? Cari2 orang? Piramid ker? Ish… penipu nihh…” Multi level markerting? Direct selling? Selalunya cepat jer melingkupp…!! “ “Saya mmg nk berniaga.. tapi sy tak suka laa cari cari org ni…” Wow.. sabar jer la kan. Kdg2 rasa mcm boleh berdarah telinga, hati, jantung, air mata etc etc.. hahaha… Actually, boleh jer kalau […]

Seminar Magnet Rezeki

Assalamulaikum readers, Alhamdulillah kerana telah diberi peluang oleh Allah utk berada di majlis ilmu yg penuh dgn ilmu2 kerohanian bersama2 Master Trainers TLC. Majlis bertempat di dewan kuliah Fakulti Sains dan Teknologi Maklumat, Universiti Malaya, Bangsar. Team kak Mawar seramai 8 orang dari Kedah pun datang utk sesi ilmu kali ni. Mmg kak Mawar salute […]

Cameron Highlands – family vacation

Raya ke-5 — Family trip ke Cameron Highlands Tahun ni punya family trip, kami bercadang nak bercuti di Cameron Highlands. Dah semua adik beradik pakat balik kampung raya ni, so, semua dpt berkumpul serentak. Kalau tak mmg susah nk dpt cuti berkumpul mcm ni. Dari Jerteh Terengganu, kami bergerak ikut jalan ke Kuala Krai – […]

Promosi Min Kaffe : 1st – 30th June 2017

Assalamualaikum readers semua.. Haa.. ni kak Mawar ada good news nak war2kan.  Utk peminat2 Min Kaffe semua, skrg ada promosi yg sangat menjimatkan. Tapi korg kena cepat ya. Sbb promosi ni hanya berlangsung sepjg bulan June 2017 shj. Beli 12 kotak Min Kaffe hanya dgn harga RM 319. Selalu kita beli sekotak RM 33. Tapi […]

Hafiz lagiii…

Assalamualaikum,Hari ni kak Mawar just nak cerita pasal si Hafiz ni haa.. dah salah faham. Lps mkn nasi, Hafiz masuk bilik tido slow2 dan biarkan pintu bilik terbuka lama. Mama : “Hafiz !! Dah buka pintu tu, tutup balik cpt2. Takut chikungunya !!” Hafiz lari patah balik mai duk dgn kami. Hafiz (muka takut) : “Takut […]

MAGNET REZEKI – your BIG WHY

Assalamualaikum readers semua… Kak Mawar doakan semoga semuanya sihat dan ceria sentiasa. Kak Mawar pun mmg rasa seronok sangat kebelakangan ni. Alhamdulillah.. good news datang bertalu2… Haaa.. Seronok tau bila pagi2 lagi rakan kongsi dah bagitau… “Saya mmg suka buat online bisnes ni.. saya nak belajar lagi cara2 TLC buat online sales ni…” OMG.. rasa […]

Skip to toolbar