Uncategorized

Rahsia pulihkan tulang belakang bengkok !!

Aduuuiihhh… Makin berumur makin sakit belakang. Especially lps bersalin anak no 4 dulu. Bila sakit tu, duduk mcm ni tak kena, duduk mcm tu tak kena. Habih gaya duduk dah… huhu.. Bila bangun pulak, nk start jalan tu dah sebijik mcm king kong jalan. Mengengkang semcm jer.. sbb sakit urat. Kui kui kui… Kak Mawar tak cakap psl org lain…

Continue Reading
bisnes

HaiO bisnes MLM penipu?

“Bisnes apa ni? Cari2 orang? Piramid ker? Ish… penipu nihh…” Multi level markerting? Direct selling? Selalunya cepat jer melingkupp…!! “ “Saya mmg nk berniaga.. tapi sy tak suka laa cari cari org ni…” Wow.. sabar jer la kan. Kdg2 rasa mcm boleh berdarah telinga, hati, jantung, air mata etc etc.. hahaha… Actually, boleh jer kalau nak berniaga sendiri yg tak…

Continue Reading
bisnes

Seminar Magnet Rezeki

Assalamulaikum readers, Alhamdulillah kerana telah diberi peluang oleh Allah utk berada di majlis ilmu yg penuh dgn ilmu2 kerohanian bersama2 Master Trainers TLC. Majlis bertempat di dewan kuliah Fakulti Sains dan Teknologi Maklumat, Universiti Malaya, Bangsar. Team kak Mawar seramai 8 orang dari Kedah pun datang utk sesi ilmu kali ni. Mmg kak Mawar salute habis diorg ni sbb sanggup…

Continue Reading
melancong, travel, vacation

Cameron Highlands – family vacation

Raya ke-5 — Family trip ke Cameron Highlands Tahun ni punya family trip, kami bercadang nak bercuti di Cameron Highlands. Dah semua adik beradik pakat balik kampung raya ni, so, semua dpt berkumpul serentak. Kalau tak mmg susah nk dpt cuti berkumpul mcm ni. Dari Jerteh Terengganu, kami bergerak ikut jalan ke Kuala Krai – Gua Musang. Oh well.. time2…

Continue Reading
bersalin, perut buncit, premium beautiful, selulit

Say bye bye to hideous stretchmarks

Assalamualaikum lovelys !! Semoga tabah menjalani ibadah puasa ya.. Jumaat lps kak Mawar pergi fitting client yg dah 2 bulan bersalin. Sambil2 fitting tu, client tu cerita experience dia bersalin hari tu. Pastu cerita pula masalah2 yg dihadapi slps tu. Biasalaa… masalah2 yg diorg selalu luahkan kat k.Mawar antaranya perut buncit, peha besar, breast jatuh dan selulit. Hmm… sebenarnya kan,…

Continue Reading
Min Kaffe, promosi

Promosi Min Kaffe : 1st – 30th June 2017

Assalamualaikum readers semua.. Haa.. ni kak Mawar ada good news nak war2kan.  Utk peminat2 Min Kaffe semua, skrg ada promosi yg sangat menjimatkan. Tapi korg kena cepat ya. Sbb promosi ni hanya berlangsung sepjg bulan June 2017 shj. Beli 12 kotak Min Kaffe hanya dgn harga RM 319. Selalu kita beli sekotak RM 33. Tapi dgn promosi ni, sekotak jatuh…

Continue Reading
operation, pembedahan, premium beautiful

Luka operation cepat kering dan sembuh

Assalamualaikum readers. Semoga semuanya berada di bawah rahmat Allah sentiasa ya. Biasanya la kan, kalau siapa2 yg dah pernah buat operation area abdomen, tak kisah lah kan bersalin c-zer, fibroid, appendiks atau apa2 jer, mesti risaukan perkara2 ni kan… 1. Berat badan naik mendadak 2. Perut semakin buncit dan selalu kembung 3. Lenguh2 badan akibat kesan bius Terima kasih kpd…

Continue Reading
back pain, langsing

Badan lebih langsing dari anak dara dulu

Hmm.. dah ler sakit belakang hilang, bdn pulak jadi lebih langsing dari anak dara dulu. Wowww.. awesome la customer ni explain dgn sepenuh hati. Mmg dia happy sgt2. Dpt bdn lebih langsing dari anak dara dulu tu bila tau… bila dah lahirkan anak kedua tau !! Sbb konsisten pakai PB. Daaah settle satu problem – bdn naik bagai dipam2 slps…

Continue Reading